Mijlocaşul dorit de Gigi a semnat în Emirate! De ce a refuzat FCSB

Marian Popovici   
în Casa Pariurilor Liga 1
26/05/2018, 10:32
Mijlocaşul dorit de Gigi a semnat în Emirate! De ce a refuzat FCSB

Gigi Becali a anunțat că îl vrea pe Florentin Matei de la Astra Giurgiu. Însă, mijlocașul dorit de finanțatorul de la FCSB a semnat în Orient. Fotbalistul a primit o ofertă de nerefuzat din Emiratele Arabe Unite și nu a mai stat pe gânduri.


UPDATE, ora 10:33. Florentin Matei a vorbit pentru prima dată după transferul la Al Ittihad Kalba şi spune că oferta din Emirate este incomparabilă cu orice venea din ţară: “Rijeka are un parteneriat în Emirate. Ei s-au înţeles cu clubul şi, pentru că eu în iarnă intram în ultimele şase luni cu croaţii, am semnat aici pe un an. Vara viitoare sunt liber. Oferta de aici e incomparabil mai bună decât ceea ce puteam primi din Romania”, a spus Matei pentru ProSport.


Al Ittihad Kalba l-a transferat pe Matei, căruia i-a oferit un salariu de 1,1 milioane de euro pentru un an, cât este durata contractului. Arabii au plătit și 500.000 de euro clubului Rijeka. Croații l-au împrumutat în a doua parte a sezonului trecut la Astra.

Florentin Matei a spus că nu va mai juca niciodată la FCSB

Al Ittihad Kalba a terminat pe locul al doilea în sezonul 2017-2018 al celei de-a doua ligi din Emiratele Arabe Unite (Divizia 1 – Grupa A) și a promovat în Premier League. În anul 2011, Florentin Matei a plecat pe ușa din dos de la FCSB și spunea atunci că nu se va întoarce niciodată la echipa roș-albastră.

Închide ×