Fotbal intern

Lovitură pentru Gigi Becali și FCSB? „Tandia va semna în următoarele zile”. Ce se întâmplă cu clauza de 50.000 de euro

27.12.2018 | 19:47
Lovitura pentru Gigi Becali si FCSB Tandia va semna in urmatoarele zile Ce se intampla cu clauza de 50000 de euro

Dacă vrea ca Ibrahima Tandia să ajungă la FCSB, Gigi Becali trebuie să se miște repede. Sepsi a anunțat prin vocea directorului sportiv că jucătorul din Mali a primit deja o propunere concretă de prelungire a contractului.

Conducerea clubului din Sf. Gheorghe vrea să scape astfel de clauza de transfer de 50.000 de euro pe care Tandia o are în actualul contract. Practic, orice echipă va achita această sumă în prezent, va fi liberă să înceapă negocierile de transfer și cu jucătorul.

Lovitură pentru Gigi Becali și FCSB

Janos Bokor spune că în următoarele zile Tandia va semna un nou contract cu Sepsi, tocmai în speranța că va fi vândut pe o sumă mult mai mare la vară.

“Nu e nicio discuție până în acest moment. Dânsul centrează, dânsul dă cu capul, dar pe noi nu ne-a căutat nimeni. Sincer, Tandia rămâne pe loc cel puțin. Are un contract valabil, iar în următoarele zile vom oficializa un alt contract valabil, semnat de părți. Tandia poate să fie la un potențial și un preț mai mare din vară.

Dacă l-am ceda pe 200.000 de euro? Nici nu discutăm la această sumă. Nu are nicio clauză. Clubul nostru trebuie să fie de acord cu orice ofertă ce i se face. Poate să-l ia oricine, dar numai cu acordul nostru. Doar FCSB și CFR Cluj și-l pot permite, așteptăm pe oricine la masă, dar noi vrem să-l păstrăm pentru că vizăm play-off-ul.

Din vară se pot schimba datele problemei. Am citit diverse informații în piață, că are hârtie de 100.000 de euro sau mai știu eu ce, plus alți actori falși care zic că ei l-au adus pe Tandia în țară, dar nu e nimic adevărat” – a spus Janos Bokor pentru GSP.RO.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani a marcat șapte goluri și a oferit trei assist-uri în 17 partide oficiale jucate pentru Sepsi în acest sezon. Înainte de a ajunge în România, Tandia a trecut pe la Sochaux, Caen, Alaves și Tours.