Fotbal international

Lovitură pentru Inter Milano! Mauro Icardi, acord secret cu Juventus!? Anunțul italienilor

14.02.2019 | 21:45
Lovitura pentru Inter Milano Mauro Icardi acord secret cu Juventus Anuntul italienilor

Mauro Icardi nu a făcut deplasarea la Viena, pentru confruntarea dintre Rapid și Inter, contând pentru prima manșă din 16-imile Europa League. Mai mult, Inter a anunțat pe contul oficial de Twitter că Icardi nu va mai fi căpitanul echipei.

Conflictul dintre jucători și conducerea clubului ar fi fost cauzat de soția acestuia, Wanda, care a declarat recent că Icardi are șanse minime să-și prelungească înțelegerea cu Inter.

Mauro Icardi, acord secret cu Juventus!?

Deși inițial s-a crezut că Icardi a fost exclus din lot, Luciano Spalletti a declarat la conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid Viena că Icardi a fost cel care nu a dorit să facă deplasarea.

Rămâne de văzut dacă atacantul va reveni în lot pentru meciul cu Sampdoria, din Serie A, însă presa din Italia a oferit în cursul zilei de joi o informație-bombă: Icardi ar avea un acord secret cu Juventus, iar clubul torinez ar urma să-l cumpere din vară.

Mauro Icardi (25 ani) joacă la Inter din 2013, atunci când milanezii l-au cumpărat de la Sampdoria cu 13 milioane de euro. Contractul său cu Inter expiră în 2021, iar clubul de pe Giuseppe Meazza nu dorește să se despartă de cel mai important om al său pentru mai puțin de 110 milioane de euro!

Icardi, dorit și de Real Madrid

Atacantul este dorit și de Real Madrid pentru a-l înlocui pe Karim Benzema. De altfel, vestea acordului său cu Juventus este cu atât mai surprinzătoare cu cât niciun zvon nu ducea în această direcție. În schimb, despre transferul său la Real se scrie de mai bine de șase luni.

Dacă va semna cu Juventus, atunci Paulo Dybala va trebui să plece cu siguranță de la campioana Italiei. În atacul lui Juventus se mai regăsesc acum Ronaldo, Cuadrado, Mandzukic și Douglas Costa, iar Dybala a ajuns rezervă în ultima vreme.