Life

Lovitură pentru Ioniţă şi Viorica de la Clejani. Ce a luat Margherita înainte de accident. A recunoscut chiar în sediul Poliţiei

24.05.2020 | 10:08
Lovitura pentru Ionita si Viorica de la Clejani Ce a luat Margherita inainte de accident A recunoscut chiar in sediul Politiei
Margherita de la Clejani, declarații halucinante pe holurile Poliției. Sursa foto: Captură TV
ADVERTISEMENT

Ies la iveală noi detalii incredibile în cazul Margheritei de la Clejani, care a provocat sâmbătă dimineața un accident rutier, aflându-se, potrivit autorităților, sub influența unor substanțe interzise. Chiar dacă a evitat în primă fază să recunoască, tânăra de 28 de ani nu a mai avut ce face în momentul în care la sediul Poliției Rutiere și-a făcut apariția tatăl său, Ioniță.

Margherita de la Clejani i-a spus totul tatălui său. Ce a consumat înainte de accident

Potrivit cancan.ro, scos din minți de pățania fiicei sale, îndrăgitul lăutar din Clejani a băgat-o imediat „în ședință”, cu gândul să lămurească lucrurile o dată pentru totdeauna. La discuția desfășurată cel mai probabil înaintea unei noi runde de audieri a luat parte și unul dintre oamenii legii, iar schimbul de replici dintre cei trei este de-a dreptul halucinant.

ADVERTISEMENT

Ascunsă în spatele ochelarilor de soare și sprijinită de zid, Margherita, care părea destul de „răvășită” din cauza evenimentelor din ultimele ore, a răspuns întrebărilor adresate. Redăm mai jos întregul dialog purtat pe holurile Poliției:

Polițist: „Dacă era iarbă, ieșea cannabis.”

Ioniță: „De ce n-a ieșit iarbă, au ieșit doar pastilele?”

Polițist: „Nu a ieșit iarbă, doar pastilele acestea care nu știu ce înseamnă.”

Margherita: „Pastile ce sunt din farmacie.”

Ioniță: „Pe tine te întreb, cum faci?”

Margherita: „Eu știu că sunt niște pastile din farmacie.”

Ionuță: „Spune-mi ce?”

Margherita: „Cevalcem” (?!?)

Ioniță: „OK”

Ce a declarat Margherita după audieri

La capătul audierilor care au ținut preț de câteva ore bune, Margherita părea la fel de răvășită, acesta fiind, de altfel și motivul pentru care Ioniță a insistat ca fiica sa să nu facă nicio declarație. Margherita a oferit, însă, câteva replici cel puțin bizare, în încercarea de a răspunde întrebărilor jurnaliștilor.

ADVERTISEMENT

Toate bune și frumoase… Ce teste să se facă? Alcool test nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine.

Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a declarat fiica lăutarilor din Clejani. Ulterior, tatăl său a ținut să transmită un mesaj, încercând astfel să justifice atât pățania fiicei sale, cât și gestul Vioricăi din Clejani, care s-a răzbunat pe unul dintre reporterii prezenți la locuința sa, stropind-o cu lapte și mai apoi cu furtunul cu apă.

ADVERTISEMENT

Pentru toți prietenii noștri, ai familiei de la Clejani, vă mulțumim că suneți alături de noi și lui Dumnezeu îi mulțumim că nu au fost victime și Marga e bine! Și Viorica rămâne Viorica, o mamă care își apără puiul precum o leoaică.

Mă bucur că reporterii au înțeles că poarta casei noastre este granița dintre imagine și viața noastră privată. Pentru reacția specifică temperamentului Vioricăi, care cântă cu toată ființa ei despre viață, cu patosul care a consacrat-o, ne-am prezentat scuzele.

ADVERTISEMENT

Numai cine nu trăiește nu știe că pe lume mai ai și hopuri de depășit. Marga a avut o cădere de calciu cauzată de grija ei continuă pentru siluetă și, în stilul ei caracteristic, a glumit, spunând că se ruja, iar asta i-a provocat momentul de neatenție ce a cauzat accidentul.

Dar esențial rămâne faptul că a fost cooperantă cu autoritățile, nu a evitat să dea explicațiile necesare și utile anchetei. Știu că sunteți cu sufletul alături de noi și vă mulțumim infinit! Rămânem aceeași familie, cu toată inima alături de voi, după cum știm că și voi ne transmiteți toate gândurile voastre bune!”, a declarat Ioniță de la Clejani.

ADVERTISEMENT