Life

Lovitură pentru Kamara. Ce s-a întâmplat la concertul caritabil pentru fiul său: “S-au evaporat şi nimeni nu-mi dă niciun răspuns”

Lovitură pentru Kamara. Ce s-a întâmplat la concertul caritabil organizat de artist pentru fiul său, Leon.
08.09.2022 | 07:45
Lovitura pentru Kamara Ce sa intamplat la concertul caritabil pentru fiul sau Sau evaporat si nimeni numi da niciun raspuns
Ce s-a întâmplat la concertul caritabil organizat de Kamara pentru fiul său. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kamara a primit o lovitură la concertul caritabil organizat recent pentru fiul său. Cântărețul nu a ajuns în posesia sumei de bani care s-a strâns după eveniment.

Kamara, lovitură la concertul caritabil organizat pentru fiul său

Cântărețul a organizat un concert caritabil pentru fiul lui, Leon, care a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică.

ADVERTISEMENT

Artistul luptă de ani de zile pentru ca băiețelul său în vârstă de 7 ani să primească cel mai bun tratament pentru afecțiunea cu care se confruntă. Micuțul a ajuns pe masa de operație de 8 ori până acum.

Invitat în platoul emisiunii lui Dan Capatos, Kamara a vorbit despre cum a fost păcălit la un concert caritabil organizat cu scopul de a strânge bani pentru Leon.

ADVERTISEMENT

Kamara spune că banii s-au strâns la concert, însă nu au ajuns niciodată la el. În plus, la evenimentul respectiv nu au ajuns să cânte toți artiștii deoarece totul s-a terminat puțin după ora 22.

“S-au evaporat și nimeni nu îmi dă niciun răspuns. Au venit artiști, au donat bani artiști. Am făcut un eveniment pe 8 iulie.

ADVERTISEMENT

Au fost adunați bani din sponsorizări, și au fost și bani donați pentru Leon și Andreea. Nu știu ce sumă s-a strâns. La scenă ne-am scos din priză…scena.

Nu au apucat să cânte toți artiștii. La 22:20 de minute ne-au zis…gata.”, a declarat Kamara la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Concertul a avut loc într-un parc din Capitală, iar Kamara nu înțelege de ce alți artiști nu au fost lăsați să cânte. Evenimentul ar fi trebuit să se desfășoare până la miezul nopții.

Care este starea de sănătate a lui Leon, fiul lui Kamara

Întrebat cum se mai simte fiul său, Kamara a spus că Leon este mai bine și face eforturi să stea în picioare și să meargă.

Artistul este conștient de faptul că procesul este unul îndelungat și are răbdare.

Kamara va mai organiza evenimente caritabile pentru Leon pe 8 și 9 octombrie la Vâlcea, cu fotbal și muzică.

“Motivația lui este majoră când vede că părinții lui sunt alături de el și sunt stâlpii lui care îl susțin.

Pe mine asta mă motivează mult, mai ales când îi văd sclipirea în ochi că vrea să se ridică și să meargă.”, a adăugat cântărețul.

ADVERTISEMENT
Tags: