Sport

Lovitură pentru Mauro Icardi! Ce decizie a luat soţia Wanda Nara: „Nu pot să mai rezist!” Fotografii incendiare

Wanda Nara (35 de ani) a dezvăluit în direct la TV că va divorța de atacantul argentinian al lui Paris Saint-Germain, Mauro Icardi (29 de ani). Cei doi abia se împăcaseră de câteva luni.
05.08.2022 | 09:26
Mario Icardi si Wanda Nara erau împreună de 10 ani. Sursă foto: Instagram Mauro Icardi
ADVERTISEMENT

Relația dintre Mauro Icardi și Wanda Nara părea că se îndreaptă pe drumul cel bun, însă cei doi sunt foarte aproape să se despartă definitiv.

Wanda Nara divorțează de Mauro Icardi: „Mă ocup de asta”

Toată povestea a fost făcută publică în direct la o televiziune din Argentina, în care a fost redat un mesaj vocal trimis de Wanda Nara:

ADVERTISEMENT

„Carmen, am venit aici în Argentina pentru că divorțez de Mauro. Mă ocup de asta, mai stau câteva zile și apoi vin să te scot în oraș.

Mă ocup de câteva lucruri legate de divorț, pentru că nu pot să mai rezist și pentru că am decis să fac acest pas”, a fost mesajul Wandei Nara, conform Mundo Deportivo.

ADVERTISEMENT

Divorțul nu va fi deloc unul ușor, iar cei doi vor trebuie să se lupte pentru custodia celor doi copii: Francesca (7 ani) și Isabella (5 ani).

Wanda Nara a vrut să divorțeze de Mauro Icardi și anul trecut

Mauro Icardi a înșelat-o pe Wanda Nara cu Maria Eugenia Suarez Riveiro, o actriță, cântăreață și model celebru din Argentina, cunoscută drept China Suarez.

ADVERTISEMENT

Se pare că Wanda Nara nu a reușit să treacă peste această aventură a fotbalistului și în cele din urmă a decis să înainteze divorțul.

Cum l-a prins Wanda Nara pe Mauro Icardi că o înșeală: „Am găsit niște capturi de ecran”

Wanda Nara a descoperit că Mauro Icardi o înșeală printr-o pură întâmplare: „Eram la un teren, copiii călăreau și eu vorbeam cu o fată care ne organizează petrecerile la Paris. Ea mi-a cerut o fotografie cu copilul pentru invitațiile la petrecere.

ADVERTISEMENT

Mi-am amintit că aveam o poză bună în telefonul lui Mauro, așa că l-am luat și am început să mă uit și am găsit niște capturi de ecran cu niște conversații pe care Mauro le-a avut cu o femeie celebră, pe care o cunosc și eu”.

ADVERTISEMENT
Tags: