Fotbal intern

Lovitură pentru Mirel Rădoi! Alex Chipciu s-a accidentat și ratează meciurile cu Irlanda de Nord și Austria

27.08.2020 | 00:52
Lovitura pentru Mirel Radoi Alex Chipciu sa accidentat si rateaza meciurile cu Irlanda de Nord si Austria
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi se pregătește să anunțe lotul pentru meciurile cu Irlanda de Nord și Austria din noua ediție a Ligii Naționilor. Însă, noul selecționer are bătăi de cap încă dinainte să anunțe selecția.

Alex Chipciu, unul dintre jucătorii importanți ai naționalei României în ultimii ani s-a accidentat în meciul cu Dinamo Zagreb și va rata confruntările echipei naționale de pe 4 și 7 septembrie din Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul celor de la CFR Cluj a fost înlocuit la pauza meciului pierdut de ardeleni cu Dinamo Zagreb. În locul său a intrat Mario Rondon, cel care avea să facă un meci foarte bun și să dea o pasă sclipitoare pentru 2-2.

Lovitură pentru Mirel Rădoi! Alex Chipciu s-a accidentat și ratează meciurile cu Irlanda de Nord și Austria

Dan Petrescu a spus la finalul meciului și motivul pentru care l-a înlocuit pe Chipciu: “Debeljuh are 2 antrenamente cu noi, a venit de acasă. Chipciu are ruptură şi a trebuit să-l schimb. Omrani e accidentat”

ADVERTISEMENT

Alex Chipciu este o pierdere importantă pentru echipa națională deși a pierdut ultimele patru confruntări din preliminariile pentru Euro 2020, nefiind convocat de Contra la meciurile cu Feroe, Norvegia, Suedia și Spania.

Chipciu are 47 de selecții în națională!

Mijlocașul a adunat până acum 47 de prezențe în prima reprezentativă pentru care a înscris de șase ori. El a debutat la echipa mare în anul 2011, încă de când era jucătorul celor de la FC Brașov, chiar înainte de transferul la FCSB.

ADVERTISEMENT

Pentru Mirel Rădoi va fi debutul pe banca primei reprezentative. Noul selecționer a fost prezentat în finalul anului trecut, însă nu a apucat să debuteze din cauza pandemiei de COVID-19, care a dat peste cap fotbalul.

Camora nu a vrut să vorbească de selecție: “Sunt prea supărat!”

Mario Camora este eligibil pentru convocare, însă fundașul stânga al celor de la CFR Cluj nu a vrut să vorbească despre echipa națională la finalul confruntării cu Dinamo Zagreb:

ADVERTISEMENT

“Nu vă supărați, nu cred că este un moment să vorbesc de echipa națională. Nu este un moment bun să mă gândesc la asta, nu vă supărați pe mine. Sunt supărat, trist pentru ceea ce s-a întâmplat astăzi”, a spus Camora.

ADVERTISEMENT
Tags: