Sport

LOVITURĂ pentru Mititelu: poate PIERDE sigla cu LEUL!

Problemele pentru Adrian Mititelu sînt departe de a fi rezolvate! Pe lîngă cele legate de lipsa unei baze unde echipa îşi poate desfăşura antrenamentele în bune condiţii şi în aşteptarea...
01.02.2014 | 00:06
LOVITURA pentru Mititelu poate PIERDE sigla cu LEUL

Problemele pentru Adrian Mititelu sînt departe de a fi rezolvate! Pe lîngă cele legate de lipsa unei baze unde echipa îşi poate desfăşura antrenamentele în bune condiţii şi în aşteptarea votării planului de reorganizare, boss-ul FC U Craiova are parte de o altă durere majoră de cap!

În urmă cu 3 zile, la Tribunalul Bucureşti, firma EuroExpo, din Tg. Mureş, creditorul majoritar de la FC U Craiova în procedura insolvenţei, a formulat o cerere de chemare în judecată atît a lui Adrian Mititelu, cît şi a copiilor acestuia, Liana Gabriela şi Gigi Adrian, solicitînd ca marca FC Universitatea Craiova, ce este înregistrată la OSIM pe numele fiicei şi fiului lui Mititelu, să revină în patrimoniul FC U Craiova!

Conform acţiunii introduse de EuroExpo, creditorii clubului solicită instanţei să se anuleze toate contractele de cesiune prin care marca FC Universitatea Craiova a ajuns de la societate la copiii lui Adrian Mititelu, ce o deţin în calitate de proprietari din 2010, dorind practic, ca marca FC Universitatea Craiova, cu leul, să revină în proprietatea clubului, în vederea unei eventuale valorificări pentru recuperarea banilor!

euroexpo1euroexpo2

Mititelu: “Marca nu mai este a copiilor, ci aparţine noii societăţi, U Craiova SA”

Contactat de FANATIK, Adrian Mititelu a ripostat, fiind sigur că şansele de reuşită ale EuroExpo în instanţă sînt nule: “Această acţiune este făcută de EuroExpo şi este egală cu zero. E ca şi cum aş face eu o acţiune să iau înapoi Cadrilaterul pe care România l-a pierdut în istorie. Oricum, marca FC Universitatea Craiova nu mai aparţine copiilor mei, ci este pe numele noii societăţi, U Craiova SA”.

EuroExpo decide viitorul clubului!

Firma EuroExpo, care are 14 miliarde de lei vechi de recuperat de la FC U Craiova, de mai bine de 16 ani, este creditor majoritar al societăţii care administrează echipa de fotbal şi joacă un rol cheie în viitorul clubului. Astfel, votul ardelenilor va fi decisiv pentru aprobarea planului de reorganizare propus de Mititelu, vot ce va urma să aibă loc pe 17 februarie.

Însă, ţinînd cont de această acţiune introdusă în această săptămînă de ardeleni, este evident faptul că EuroExpo şi Adrian Mititelu nu se află în relaţii cordiale, lucru care ar putea afecta în mod direct viitorul clubului, dar şi al lui Mititelu la conducerea clubului.

5 februarie, ZIUA Z!

La Tribunalul Braşov, se va analiza, pe 5 februarie, cererea de ridicare a dreptului de administrare al lui Adrian Mititelu la FC U Craiova! Iar poziţia EuroExpo va fi decisivă în decizia judecătorului ce se ocupă de dosarul de insolvenţă.

Astfel, dacă EuroExpo, în calitate de creditor majoritar, va cere instanţei ca Mititelu să nu mai aibă drept de conducere şi de semnătură la societatea ce administrează clubul de fotbal, atunci este foarte probabil, prin probele care se vor administra de către instanţă, ca 5 februarie să fie ziua în care Mititelu să nu mai aibă putere de decizie la FC U Craiova, activitatea urmînd, în acest caz, să fie condusă exclusiv de către administratorul judiciar.