Sport

Lovitură dură pentru PRO TV! Toni Grecu, atac nemilos

Devenit un guru in materie de programe de televiziune, Toni Grecu desfiinteaza formatele TV care merg astazi. Ce-l deranjeaza? Nimic in mod special. Dar pentru ca e la curent si urmareste emisiunile...
26.01.2015 | 12:55
Lovitura dura pentru PRO TV Toni Grecu atac nemilos
ADVERTISEMENT

Devenit un guru in materie de programe de televiziune, Toni Grecu desfiinteaza formatele TV care merg astazi. Ce-l deranjeaza? Nimic in mod special. Dar pentru ca e la curent si urmareste emisiunile de succes difuzate in strainatate, seful umoristilor de la “Serviciul Roman de Comedie” poate sa faca o comparatie si sa spuna unde si cum se greseste cand acestea sunt adaptate si aduse la noi.

“Va ordon, treceti Pro-ul”, indemna Toni Grecu in 2009 cand parasea Antena 1 si se muta cu umoristii sai la televiziunea din Pache Protopopescu.
Dupa aproape cinci ani de performante si audiente istorice, in 2014 Serviciul Roman de Comedie” s-a intors din nou in trustul Intact, unde, din nefericire si in ciuda contractului beton, a rezistat doar noua luni.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Cum A SCĂPAT Gabi Tamaş de FURIA suporterilor

EXCLUSIV / BOMBĂ! Iese din puşcărie! “Este ADEVĂRAT”

STEAUA. Armata face echipă! Planul ce-l DISTRUGE pe Gigi

Intre timp, in grilele de la Pro TV si de la Antena 1 au fost introduse emisiuni realizate dupa formate internationale de succes, Toni Grecu remarcand faptul ca acestea au fost adaptate pentru publicul din Romania, doar, doar vor prinde si la noi. Este cazul emisiunilor “Visuri la cheie”, prezentata de Dragos Bucur, si “Ferma vedetelor”, show-ul care va intra din martie in grila Pro TV.

“Nu-mi place “Visuri la cheie”. E o emisiune bazata pe emotie, drama si saracie. In tarile din strainatate, unde se face ea si se plange si acolo, nu se plange de mila. La ei e un altfel de montaj, o alta abordare. La noi se trage prea mult de momentul final si se pune accent pe saracie. Nu-mi plac emisiunile lungi in care se trage de momentul zero pana umplem noi batistele cu lacrimi. Dar uite ca la noi prind pentru ca asa e romanul. El se uita la televizor si vrea sa-si ia gura de oxigen din drama altuia. Sa spuna la sfarsit: ”Bai baiatule, la altii e mai rau decat la mine”, a declarat Toni Grecu pentru WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

SUPER transfer la Rapid! Şi-au luat mijlocaş olandez!

ŞOC! Florin Mergea i-a trimis acasă pe fraţii Bryan!

Umoristului nu i-a scapat nici productia “Ferma vedetelor”, care, desi nu este pe sticla si va avea premiera in luna martie, cu Iulia Vantur in postura de prezentator, se pare ca a fost adaptata la piata din Romania, formatul original fiind total alfel fata de cel pe care il vom vedea noi.

“Sa va mai zic ceva. Emisiunea asta cu “Ferma”, asta pe care o va face Pro-ul, e nebunie curata cu ea in strainatate. La noi insa o sa fie altfel. Stiu formatul international si vad diferentele. Afara se joaca pe bune si in ea apar oameni simpli, necunoscuti, care chiar fac eforturi sa ramana in show. Este o emisiune pentru dupa-amiaza, nu de prime-time. La noi insa, ca sa prinda la public o vor face cu vedete. O pun pe X sa mulga vaca, pe Y sa dea cu sapa si noi trebuie sa ne distram de situatia in care se afla. Mare fas! Aaa, si mai e ceva: afara “Ferma” nu are prezentator, iar la noi au pus-o pe Iulia Vantur!”, a conchis Toni Grecu.

ADVERTISEMENT

sursa: wowbiz.ro

FOTO HOT / Lora, aproape GOALĂ pe internet!

“Prinţul” Cristea, propunere şoc! Ofertat de televiziune

Andreea Bălan, imagini sexy din vacanţă / FOTO HOT