Sport

Lovitură pentru PSG! Sergio Ramos s-a accidentat, Lionel Messi nu ştie când va debuta

Starul celor de la PSG, Sergio Ramos, s-a accidentat și va rata startul sezonului. Fostul căpitan al celor de la Real Madrid va lipsi 2 luni din cauza unei accidentări la coapsă.
11.08.2021 | 17:33
Lovitura pentru PSG Sergio Ramos sa accidentat Lionel Messi nu stie cand va debuta
ADVERTISEMENT

Fanii fotbalului vor mai avea de așteptat pentru a vedea doi dintre cei mai mari rivali jucând împreună. Conform presei din Franța, Sergio Ramos, care a semnat vara asta, s-a accidentat la coapsă si va lipsi două luni de pe terenul de fotbal.

Accidentarea lui Ramos, mai gravă decât se credea

Inițial, Marca a relatat că Ramos ar fi suferit o accidentare ușoară în zona coapsei și că acesta va putea reveni pe teren după doar două săptămâni, dar lucrurile nu par a fi deloc așa.

ADVERTISEMENT

Presa din Franță anunță că Ramos se confruntă cu o accidentare mult mai serioasă, iar acesta va fi indisponibil pentru 2 luni. Ibericul a ratat deja primul meci al vicecampioanei din Ligue 1, unde PSG s-a impus cu 2-1 în fața celor de la Troyes.

Ramos și Messi vor juca împreună

Cei doi jucători s-au duelat în multe bătălii faimoase, în timp ce Ramos a încercat să-l oprească pe eroul Barcelonei, Messi, să nu înscrie împotriva rivalilor de la Real Madrid. 

ADVERTISEMENT

Știrile despre accidentarea lui Ramos vor frustra fanii fotbalului, mai ales că abia aşteptau să-l vadă jucând alături de sixtuplu câstigător al balonului de aur în vârstă de 34 de ani.

Fanii lui PSG mai au de așteptat până la debutul lui Messi

Deși Lionel Messi a semnat cu PSG, fanii echipei pariziene mai au de așteptat până când acesta va debuta pe Parc de France. În cadrul unei conferințe de prese, jucătorul argentinian a declarat că acesta va debuta când se va simți pregătit fizic.

ADVERTISEMENT

“Nu ştiu când voi debuta. A trecut o lună de când nu am mai jucat. Ieri (n.r. marţi) m-am întâlnit cu Pochettino şi secunzii lui. Vreau să joc cât mai repede posibil, dar nu pot spune o dată sigură.

Staff-ul tehnic va lua o decizie în acest sens. Este o adevărată nebunie să joc alături de Neymar şi Mbappe. Sunt transferuri spectaculoase. Mă voi antrena cu unii dintre cei mai buni jucători.

ADVERTISEMENT

Nu este uşor să câştigi Liga Campionilor. Poţi să ai cea mai bună echipă şi să nu câştigi trofeul. Liga Campionilor este dificilă şi PSG ştie asta. Trebuie să fim un grup unit şi puternic, aşa cum cred că este acest vestiar.

Trebuie să ai şi puţin noroc, nu mereu câştigă cea mai bună echipă. Prima ligă a Franţei a crescut mult în ultimii ani, este competitivă.

Când am văzut că este posibil să fie făcut transferul, primul lucru a fost să vorbesc cu Pochettino. Suntem argentinieni şi a ajutat asta. Lotul lui PSG m-a convins să vin aici”, a anunţat Lionel Messi.

PSG a reușit una din cele mai bune campanii de transferuri pe care a făcut-o vreun club. Pe lângă căpitanii celor două mari rivale, Barcelona și Real Madrid, lotului lui Pochettino s-au alăturat jucători precum: Georginio Wijnaldum, fost câștigător de Liga Campionilor și Premier League cu Liverpool, Achraf Hakimi, proaspăt câștigător al campionatului italiei cu Inter, și Gianluigi Donnarumma, campion european cu naționala Italiei.

ADVERTISEMENT