News

Lovitură pentru Robert Negoiță după scandalul cu Nicușor Dan. Primarul Sectorului 3, lăsat fără permis

Robert Negoiță primește o nouă lovitură, la doar o zi după scandalul cu Nicușor Dan. Primarul Sectorului 3 a rămas fără permis.
17.05.2023 | 07:35
Lovitura pentru Robert Negoita dupa scandalul cu Nicusor Dan Primarul Sectorului 3 lasat fara permis
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, lăsat fără permis. Ce ilegalitate a comis. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

La doar o zi după ce Nicușor Dan i-a scos palmierii plantați în Piața Unirii, Robert Negoiță a rămas fără permis de conducere. Ce ilegalitate a comis edilul de la Sectorul 3 al Capitalei.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, lăsat fără permis. Ce ilegalitate a comis

A fost scandal, luni, în București. Palmierii plantați în weekend de către primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, în Piața Unirii au fost scoși de către primăria condusă de Nicușor Dan.

ADVERTISEMENT

La aproximativ 24 de ore distanță, edilul de sector rămas fără exoticele plante a mai suferit o lovitură. Robert Negoiță a rămas fără permis de conducere. Acesta a fost oprit de polițiștii de la Rutieră chiar în Sectorul 3 din Bucureşti.

Edilul a fost depistat de agenți în timp ce circula pe contrasens. Din cauza ilegalității grave comise, acestuia i s-a reținut carnetul pentru 60 de zile. În plus, el are de plătit o amendă de 870 de lei, notează Știrile ProTV.

ADVERTISEMENT

”La data de 16 mai, în jurul orei 17:00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit un conducător auto, care se deplasa pe Calea Dudești, pe sensul opus de circulație.

În acest context, conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 870 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 zile“, a transmis Brigada Rutieră București.

ADVERTISEMENT

Robert Negoiță insistă cu palmierii. A anunțat că va planta 300 de copaci

În ciuda scandalului recent, Robert Negoiță are planuri mari în privința plantelor exotice. Primarul are în plan să amenajeze o mini grădină botanică exotică în Hala Laminor, proaspăt restaurată. De asemenea, el a spus că va planta 300 de palmieri rezistenți la ger prin Sector.

Potrivit edilului de sector, preţul unui palmier nu a depăşit 1.000 de lei cu TVA cu transportul inclus, iar al unui măslin de peste 100 de ani s-a ridicat la circa 500 – 600 de euro.

ADVERTISEMENT

La o conferință de presă, acesta a fost întrebat dacă va mai planta palmieri în Piaţa Unirii, după ce primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a dispus scoatere lor de acolo. Negoiță a răspuns: “Vreţi să mă aştepte acolo? Lăsaţi-l să doarmă liniştit, că noi nu trebuie să îl trezim. Eu am trăit cu speranţa că, dacă îl trezim, poate face ceva bun. Eu zic că este un demers greşit să îl trezim.

Suntem mai bine cu el dormind, că, iată, când se trezeşte, nu face nimic bun. Se apucă să tragă de copaci. Nu mă aşteptam ca în centrul Bucureştiului să se întâmple treaba asta”.

ADVERTISEMENT
Tags: