Life

Lovitură pentru Sorin Bontea de la Chefi la cuțite. Cine a părăsit echipa sa

18.05.2021 | 08:09
Lovitura pentru Sorin Bontea de la Chefi la cutite Cine a parasit echipa sa
Lovitură pentru Sorin Bontea de la Chefi la cuțite. Cine a părăsit echipa sa. Sursa foto: capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Lovitură pentru Sorin Bontea la „Chefi la Cuțite”, care a mai pierdut un concurent în ediția de luni seară. Preparatul său nu s-a ridicat la așteptările celor trei jurați, așa că a fost eliminat. 

Chiar dacă este o pierdere mare pentru echipa sa, chef Bontea nu a fost surprins de această situație, mai ales că a fost al șaselea duel consecutiv și era greu să scape de eliminare.

ADVERTISEMENT

Ultimii doi concuenți cu cele mai mici punctaje au fost din echipa verde, însă doar unul dintre ei a reușit să se salveze și să lupte mai departe.

Lovitură pentru Sorin Bontea de la Chefi la cuțite. Cine a părăsit echipa sa

Este vorba despre Francisco Jose Garcia Lopez, care nu a fost luat prin surprindere de această eliminare. Bărbatul de origine spaniolă a ajuns în această situație alături de Dorin Voiasciuc, colegul său, care a reușit să se salveze la limită.

ADVERTISEMENT

Dorin a fost nemulțumit de punctajul primit, considerând că preparatul său merita mai mult.

Pe de altă parte, Francisco a acceptat înfrângerea și se aștepta ca felul său de mâncare să nu fie tocmai pe placul chefilor.

Francisco a fost fericit că a gătit ceea ce și-a dorit, chiar dacă rezultatul nu l-a ajutat să meargă mai departe alături de coechipierii săi.

ADVERTISEMENT

„Eu mă duc de aici cu capul sus pentru că am gătit ce am vrut. Am fost liber”, a declarat Francesco Garcia în cadrul show-ului culinar. 

Reacția lui Sorin Bontea, după ce a mai pierdut un concurent

Din moment ce a trecut prin atâtea dueluri, chef Botea nu a mai fost luat pe nepregătite de această eliminare și s-ar fi așteptat să piardă pe cineva.

ADVERTISEMENT

Juratul a recunoscut că îi pare rău de Francesco, mai ales că avea întotdeauna o atitutine pozitivă și era o prezență plăcută.

„Îmi pare rău de el. E simpatic, e muncitor. Este vesel mereu. M-aș fi bucurat să nu plece nimeni acasă, dar în momentul când ești 6 dueluri la rând e greu să scapi”, a declarat cheful.

Într-o ediție de săptămâna trecută „Chefi la Cuțite”, Francesco și Dorin au fost pe punctul de a se lua la bătaie. Totul a început atunci când acesta din urmă a considerat că spanionul nu a decojit o pară așa cum ar fi trebuit.

În ediția de marți, 11 mai, Sorin Bontea a mai pierdut un concurent important, pe Alexandro Matias, care era foarte apropiat de coechipierii săi. Eliminarea lui s-a lăsat cu multe lacrimi în echipa verde.

ADVERTISEMENT