Lovitura pentru utilizatorii WhatsApp! Nimeni nu mai poate face asta

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
20/07/2016, 20:16
Lovitura pentru utilizatorii WhatsApp! Nimeni nu mai poate face asta

Milioanele de turisti care vor merge la Rio pentru Jocurile Olimpice vor avea inca un motiv de ingrijorare, pe langa riscul de infectare cu virusul Zika. Judecatorii din Brazilia au interzis aplicatia WhatsApp.

O instanta superioara din Brazilia a interzis accesul la populara aplicatie de mesagerie WhatsApp. Interdictia a intrat in vigoare pe 19 iulie si ar putea dura pana in august, cand vor incepe Jocurile Olimpice de la Rio, scrie publicatia Daily Star.

Cei cinci mari operatori de telefonie mobila din Brazilia au blocat deja accesul la WhatsApp. Decizia instantei vine dupa ce conducerea Facebook, care detine si WhatsApp, a refuzat sa ofere accesul la interceptarea unor texte pentru o investigatie a politiei.

Citeşte mai mult pe www.yoda.ro

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×