Sport

Lovitura primită de Nicolae Dică: „E prietenul meu, dar FCSB e transformată! Echipa e mai energică”

Nicolae Dică a primit o lovitură din partea lui Florin Răducioiu, care a spus că de la plecarea sa FCSB arată mult mai bine.
15.11.2022 | 00:15
Lovitura primita de Nicolae Dica E prietenul meu dar FCSB e transformata Echipa e mai energica
Lovitura primită de Nicolae Dică de la Florin Răducioiu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Totodată, Florin Răducioiu a remarcat că jucătorii sunt mult mai uniți și că se bucură colectiv la golurile marcate.

Lovitura primită de Nicolae Dică de la Florin Răducioiu

Nicolae Dică a primit o lovitură din partea lui Florin Răducioiu, care a spus că FCSB arată mult mai bine de când „Nick” nu mai este antrenorul principal al vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

„Echipa e transformată și o spun cu părere de rău pentru colegul nostru și prietenul nostru Nicolae Dică. Echipa arată mult mai energică, mult mai vie și mă uitam și la felul în care se bucură jucătorii.

E o echipă care revine în forță, merită să fie în play-off, e un lucru negativ că se întrerupe campionatul aici, pentru că ar fi putut face mai multe victorii consecutive”, a mai spus Florin Răducioiu, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Toți antrenorii au fost proști la Craiova!”

Constantin Zotta a vorbit și despre situația antrenorilor de la Universitatea Craiova, având o ironie la adresa conducerii: „De când s-a înfiinţat echipa asta, am văzut că jucătorii au făcut legea. Toţi antrenorii au fost proşti.

Cred că Rădoi a făcut bine, chiar şi aici am comentat de multe ori indolenţa lui Ivan. Rădoi, oricum, iese învingător din acest conflict.

ADVERTISEMENT

El a făcut ce trebuia să facă. Dacă la Craiova se doreşte aceleaşi realizări, aceleaşi vremuri dulci pentru jucători, aşa va fi în continuare şi nu vor obţine rezultate niciodată. Antrenorul treuie să fie şef, să fie susţinut”.

„Din ce am înţeles, nu prea sunt de acord cu decizia pe care a luat-o Rădoi. Îmi pun un semn de întrebare după ce am văzut ce au declarat Cârţu şi Rotaru.

ADVERTISEMENT

Rădoi a mai spus că, de acum, jucătorii sunt cei care vor trebui să plece, nu antrenorul. Lucrurile au venit din urmă”, a spus și Basarab Panduru.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la FC Botoșani – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT