Lovitură primită de Solskjaer înainte de Wolverhampton – Manchester United! Rashford, out din lot! Ce s-a întâmplat

Razvan Nicolae   
în Manchester United
02/04/2019, 21:29
Lovitură primită de Solskjaer înainte de Wolverhampton – Manchester United! Rashford, out din lot! Ce s-a întâmplat GALERIE FOTO
Lovitură primită de Solskjaer înainte de Wolverhampton - Manchester United

Ole Gunnar Solskjaer a primit o lovitură grea înainte de startul meciului Wolverhampton – Manchester United. “Diavolii” au nevoie de o victorie pe terenul lui Wandereres pentru a nu pierde contactul cu locurile 3 şi 4, care aduc calificarea în grupele Ligii Campionilor din sezonul viitor.

Lovitură primită de Solskjaer înainte de Wolverhampton – Manchester United. Rashford a fost trimis acasă

Cu doar două ore înainte de startul meciului Wolverhampton – Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer a aflat că nu se poate baza pe Marcus Rashford. Atacantul de 21 de ani a acuzat o stare de rău în camera de hotel şi antrenorul norvegian l-a scos din lot. Conform presei din Anglia, fotbalistul a fost trimis acasă, în timp ce colegii lui s-au îndreptat sper stadionul “Molineux”.

Marcus Rashford nu este singura absenţă notabilă pentru Ole Gunnar Solskjaer. Ander Herrera nu a fost refăcut la timp şi absentează pentru meciul Wolverhampton – Manchester United. În plus, Eric Bailly, Matteo Darmian, Alexis Sanchez şi Antonio Valencia sunt absenţi din cauza unor accidentări mai vechi.

Lovitură primită de Solskjaer înainte de Wolverhampton - Manchester United
Lovitură primită de Solskjaer înainte de Wolverhampton – Manchester United

Ole Gunnar Solskjaer, modificare de plan înainte de Wolverhampton – Manchester United

Jucătorii lui Manchester United au venit la Wolverhampton cu o zi înaintea meciului. La precedenta partidă, din sferturile de finală ale Cupei Angliei, când Wolves a obţinut victoria, scor 2-1, “diavolii” au ajuns în oraş cu doar câteva ore înainte de startul confruntării, iar jurnaliştii englezi s-au gândit că antrenorul de 46 de ani.

Înainte de meciul cu Wolverhampton, Ole Gunnar Solskjaer a fost întrebat de motivul din spatele deciziei. “Am venit încă de aseară. Data trecută am venit dimineaţa şi am pierdut. Nu este o superstiţie, dar nu am vrut să facem greşeli asemănătoare ca data trecută”, a declarat Ole Gunnar Solskjaer înainte de Wolverhampton – Manchester United.

Închide ×