Sport

Lovitură teribilă încasată de Dan Petrescu! Încă un jucător a părăsit-o pe CFR Cluj în plin campionat. Exclusiv

Dan Petrescu pierde al treilea jucător în ultimele două luni, iar CFR Cluj tremură în acest final de sezon din SuperLiga.
27.04.2023 | 21:57
Lovitura teribila incasata de Dan Petrescu Inca un jucator a parasito pe CFR Cluj in plin campionat Exclusiv
Dan Petrescu l-a pierdut pe Billong. Stoperul e evaluat la 500.000 de euro, însă a jucat doar 3 meciuri pentru CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu fierbe după eliminarea semifinalele Cupei României, mai ales după ce s-a trezit la antrenament fără un alt jucător, care și-a denunțat deja contractul.

CFR Cluj l-a pierdut pe internaționalul camerunez Jean-Claude Billong după meciul cu Sepsi

FANATIK a aflat în exclusivitate că Jean-Claude Billong a plecat de la CFR Cluj după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe! Este cel de-al treilea jucător pierdut de Dan Petrescu în ultimele opt săptămâni.

ADVERTISEMENT

După ce a plătit 200.000 de euro celor de la UTA, brazilianul Roger a dat-o în judecată pe campioana României și s-a întors la Arad după doar câteva luni. Ardelenii l-au mai pierdut și pe Cephas Malele, plecat în China, spre disperarea „Bursucului” care e în criză de atacanți.

Din informațiile FANATIK, Billong și-a denunțat contractul cu CFR Cluj care expira în vara lui 2024. Fundașul central s-a săturat să fie doar rezervă, dar a fost deranjat și de întârzierile salariale.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a fost pus în fața faptului împlinit la antrenamentul de după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și a rămas șocat când a aflat că stoperul și-a făcut bagajele și a plecat.

Jean-Claude Billong nu a jucat niciun meci în campionat la CFR Cluj

Fundașul central cu cetățenie franceză a fost adus în toamna lui 2022 din postura de jucător liber de contract de la Clermont Foot, echipă pentru care a jucat un meci în acest sezon de Ligue 1. Camerenezul plecase din Franța din dorința de a juca meci de meci, însă la CFR Cluj s-a întâmplat exact pe dos, deși a fost dorit de Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

La CFR Cluj însă nu a jucat niciun meci în cupele europene și nu a bifat nici măcar un minut în cele 35 de meciuri disputate în SuperLiga. Singurele trei apariții ale lui Billong au fost în Cupa României, cu U Cluj, Dumbrăvița și Farul din faza grupelor.

Camerunezul cu trei meciuri la națională nu a fost folosit nici măcar în meciurile cu FC Argeș și Sepsi din sferturile și semifinalele Cupei României, când nu a fost nici măcar în lot, ceea ce i-a pus capac.

ADVERTISEMENT
  • 3 meciuri a jucat Jean-Claude Billong la CFR Cluj în acest sezon
  • 3 jucători a pierdut Dan Petrescu în doar 2 luni
ADVERTISEMENT
Tags: