Sport

Lovitură teribilă pentru Ronaldinho din cauza coronavirus. Ce i-au interzis autorităţile din Paraguay la închisoare

24.03.2020 | 19:53
Lovitura teribila pentru Ronaldinho din cauza coronavirus Ce iau interzis autoritatile din Paraguay la inchisoare
ADVERTISEMENT

Brazilianul Ronaldinho trăieşte cele mai dure zile din viaţa sa. Fostul Balon de Aur şi vedetă a Barcelonei şi a naţionalei Braziliei se află închis într-o celulă a unei închisori din Paraguay, alături de fratele său, agentul de jucători Roberto de Asis.

Lovitură teribilă pentru Ronaldinho din cauza coronavirusului

Cei doi aşteaptă să înceapă procesul în care sunt acuzaţi de intrare pe teritoriul Paraguayului cu acte false. Nici măcar cauţiunea propusă de avocaţii lui Ronaldinho, în valoare de 1,6 milioane dolari, nu a fost acceptată de justiţia din Asuncion.

ADVERTISEMENT

Ronaldinho a fost astfel nevoit să îşi sărbătorească în spatele gratiilor împlinirea vârstei de 40 de ani. Şi a primit din partea gardienilor o friptură mare din dorada.

Nu mai are voie să primească vizite

Acum însă, la această situaţie teribilă pentru imaginea sa, se adaugă o nouă problemă, la fel de serioasă, dar la care vinovatul este coronavirusul.

ADVERTISEMENT

Concret, autorităţile din Paraguay au decis să interzică orice vizită la penitenciar pentru vizitatori, pentru a reduce la maxim riscul infectării deţinuţilor cu coronavirus.

Martorul cheie refuză să vină în instanţă

Nu se ştie cum se va termina această poveste, mai ales că martorul cheie al întregii afaceri, o femeie care i-a chemat pe cei doi în Paraguay pentru a încheia o tranzacţie, refuză să se prezinte în instanţă de teama virusului.

ADVERTISEMENT

Ea se apără spunând că suferă de diabet şi că dacă ar contacta virusul viaţa i-ar fi pusă serios în pericol, ca urmare a complicaţiilor severe pe care le poate genera.

Ronaldinho cere arest la domiciliu

În aceste condiţii avocaţii jucătorului se chinuie să găsească p portiţă prin care să încerce să obţină ieşirea din închisoare a celor doi brazilieni.

ADVERTISEMENT

Aceştia au declarat că nu au nici o intenţie să fugă din Paraguay, dar preferă varianta unui arest la domiciliu la o locaţie din Asuncion. Ronaldinho a primit multe mesaje de încurajare din partea foştilor coechipieri de la naţională, în frunte cu Ronaldo şi Roberto Carlos.

ADVERTISEMENT