Sport

Lovitură teribilă primită de Borcea! Ce i-a făcut una dintre AMANTE

Cristian Borcea a fost condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în “Dosarul Transferurilor”. În prezent, fostul acţionar al lui Dinamo îşi ispăşeşte pedeapsa la Poarta Albă,...
16.03.2015 | 00:04

Cristian Borcea a fost condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în “Dosarul Transferurilor”. În prezent, fostul acţionar al lui Dinamo îşi ispăşeşte pedeapsa la Poarta Albă, iar la mijlocul lunii decembrie a fost implicat într-un scandal imens.

Internat la Spitalul Penitenciarului din cauza unor probleme de sănătate, Borcea ar fi întreţinut relaţii sexuale în spital cu o asistentă. De asemenea, în urma controlului efectuat în salonul unde fusese internat fostul acţionar al lui Dinamo s-ar fi descoperit sticle de whisky, dar şi haltere! Motiv pentru care comandantul de la Poarta Albă s-a jurat că-i va face viaţa un iad în închisoare lui Borcea.

ŞOC în Pipera!!! Veste TERIBILĂ pentru BECALI !!! Soţia l-a anunţat că DIVORŢEAZĂ !!!

Solicită pensie de întreţinere

De curînd, fostul acţionar al lui Dinamo, a mai primit o lovitură. A fost dat în judecată de o femeie care susţine că are un copil cu el! Avocata Simona Dana Voiculescu (vezi FOTO in GALERIA FOTO SUS CLICK PE POZA) îi cere lui Borcea să plătească pensie de întreţinere pentru Carolyn, acum în vîrstă de aproape opt ani. Relaţia dintre cei doi ar fi început în anul 2002, iar Mihaela, soţia lui Borcea din momentul respectiv, ar fi ştiut tot timpul de relaţia extraconjugală a bărbatului ei. Plîngerea a fost înregistrată la Judecătoria Sectorului 3, iar ultimul termen a avut loc săptămîna trecută, pe 13 martie.

Ultimă ORĂ! E FARA PRECEDENT!!! Putin a dat ORDIN! E ALERTĂ MAXIMĂ!! Ce se intampla LA GRANITE!!!

Simona a fost manechin

În momentul în care l-a cunoscut pe Cristi Borcea, Simona Voiculescu era manechin, iar după ce a rămas însărcinată omul de afaceri i-a asigurat traiul la Monte Carlo. La început, fostul acţionar al lui Dinamo îşi vizita constant fetiţa, iar amantei sale chiar i-a cumpărat şi un apartament în Bucureşti. În prezent, fosta amantă a lui Borcea locuieşte în Capitală şi practică avocatura.

FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂĂĂĂ în dormitor! “Îmi PLAAAACE!”

Borcea trei copii cu prima soţie

Borcea a fost un mare crai cînd se afla în libertate. Fostul director executiv al “cîinilor” a fost căsătorit cu Mihaela şi are trei copii alături de aceasta, doi băieţi şi o fată. A divorţat în 2011, iar la cîteva luni s-a însurat cu Alina. La scurt timp a devenit tatăl unui băieţel. De altfel, Borcea, căsătorit cu Mihaela, se vedea în paralel cu Simona şi cu Alina, două dintre amantele sale.

FOTO 18 + ! Flavia de la “Neatza” a POZAT într-o revistă pentru ADULŢI!

Interesant este faptul că omul de afaceri are cel puţin un copil cu fiecare dintre acestea. De asemenea, au existat zvonuri conform cărora Cristi Borcea ar fi avut o aventură şi cu Valentina Pelinel.

35 de milioane de euro este averea lui Borcea conform revistelor de specialitate

GIGI BECALI. Drama care l-a marcat pe viaţă! “Nu uit cum plîngea”

STEAUA. EXCLUSIV / Dani Coman face TRANSFERURI în Ghencea!

EXCLUSIV / Cum a încercat Copos să fenteze instanţa pentru eliberare