Life

Lovitură totală pentru Banca Transilvania, BCR, BRD, ING, CEC Bank sau Raiffeisen. Decizia Revolut care amenință definitiv supremația băncilor din România. Cum poți obține puncte pentru orice tranzacție

Revolut, ofertă de neratat pentru toți clienții săi. Iată ce trebuie să faci dacă vrei să zbori gratis sau dacă vrei să ai reduceri substanțiale la diverse achiziții.
26.06.2024 | 16:04
Lovitura totala pentru Banca Transilvania BCR BRD ING CEC Bank sau Raiffeisen Decizia Revolut care ameninta definitiv suprematia bancilor din Romania Cum poti obtine puncte pentru orice tranzactie
Revolut, ofertă de neratat pentru toți clienții săi. Sursa foto: Pixabay, Facebook
ADVERTISEMENT

Revolut face ce face și revine în atenția tuturor. În această perioadă, banca a pregătit o ofertă de nerefuzat pentru toți clienții săi. Oferta este atât de bună, încât reprezintă o adevărată amenințare pentru marile bănci din România.

Revolut are șansa să ia fața marilor bănci cu noua ofertă

De când a ajuns pe piața din România, Revolut a avut un singur scop. Și anume, acela de a-i convinge pe români că este o bancă de încredere care pregătește constant oferte de neratat.

ADVERTISEMENT

Până acum, Revolut s-a ținut de cuvânt și a reușit să atragă milioane de români. Ofertele nu s-au încheiat, căci acum, banca a venit cu o nouă veste bună pentru cei care fac parte din portofoliul ei de clienți.

Revolut a lansat opțiunea RevPoints care le va fi foarte utilă românilor. Mai exact, de acum încolo, orice tranzacție realizată cu cardul Revolut va genera un anumit număr de puncte în aplicație.

ADVERTISEMENT

Punctele din aplicația Revolut pot fi transformate în diverse beneficii. De exemplu, pot va valorificate în mile de zbor, discounturi la unitățile de cazare, dar și alte atracții turistice.

Pentru ca punctele Revolut să fie transformate în unul dintre beneficiile menționate, nu este nevoie de un alt card suplimentar. Este suficient să aveți un card Revolut și să efectuați tranzacții cu el.

ADVERTISEMENT

Dacă aduni suficiente puncte, poți zbura gratis cu punctele Revolut

Punctele vor lua forma unor beneficii de călătorie care pot fi valorificate la anumite companii aeriene. Până acum, cele care au bătut palma cu Revolut sunt Iberia Plus, Vueling Club, Air France, KLM, TAROM și Air Europa.

Punctele Revolut mai pot lua și forma unor reduceri substanțiale la diverse unități de cazare. Locațiile disponibile pot fi consultate din aplicație, la secțiunea Sejuri sau Activăți, dacă vreți să aveți reduceri la diverse atracții turistice.

ADVERTISEMENT

Punctele Revolut se pot obține foarte ușor. La fiecare euro cheltuit, clienții Revolut primesc un punct. Cei care vor să adune mai repede mai multe puncte, trebuie să opteze pentru rotunjirea mărunțișului, tot din aplicație.

Cele mai multe puncte le vor primi clienții care au planul Revolut Ultra. Dacă aceștia ating pragul de 2.500 de euro cheltuiți într-o singură lună, vor primi 30.000 de puncte Revolut. Acestea nu sunt deloc de neglijat, căci se pot traduce într-un bilet dus-întors din Europa în New York.

Această strategie a fost implementată de Revolut încă din toamna anului trecut, dar nu a fost disponibilă în toate țările. Planul Revolut s-a bucurat de mare succes, având în vedere că, până acum, au fost acordate peste 1 miliard de puncte Revolut.

ADVERTISEMENT
Tags: