Life

Lovitură uriașă pentru Antena 1 și Mireasă! Se vorbește despre demisia Simonei Gherghe, fanii n-au mai rezistat

Scandalurile generate de emisiunea Mireasă, de la Antena 1, nu mai contenesc. Telespectatorii cer demisia Simonei Gherghe!
02.05.2023 | 23:19
Lovitura uriasa pentru Antena 1 si Mireasa Se vorbeste despre demisia Simonei Gherghe fanii nau mai rezistat
Telespectatorii Antena 1 cer demisia Simonei Gherghe de la Mireasă. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandal uriaș la Antena 1 din cauza show-ului Mireasă! Fanii sunt din ce în ce mai revoltați de cele întâmplate în emisiune. Telespectatorii au fost jigniți de o concurentă, iar acum cer demisia Simonei Gherghe.

Scandal uriaș la Antena 1, provocat de emisiunea Mireasă

Ziua și scandalul la Antena 1 din cauza emisiunii Mireasă. În ultima vreme, telespectatorii au fost tot mai nemulțumiți de ceea ce se întâmplă pe post. Din acest motiv, au început protestele împotriva show-ului matrimonial.

ADVERTISEMENT

Dar sancțiunile pe care le-au luat împotriva Mireasă și a Antenei 1 par să nu fi fost de ajuns. Într-o ediție recentă, una dintre concurente i-a jignit pe cei de acasă folosind cuvinte greu de reprodus. Dar surpriza a venit din reacția Simonei Gherghe.

Prezentatoarea nu i-a atras atenția pentru gesturile și limbajul său. Din contră, a ținut un discurs îndreptat mai mult împotriva publicului și i-a îndemnat pe părinții concurenților să nu mai citească și nu mai țină cont de părerile acestuia.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii cer demisia Simonei Gherghe

În consecință, în mediul online, oamenii au luat atitudine și s-au revoltat încă o dată în fața emisiunii Mireasă de la Antena 1. Telespectatorii cer demisia Simonei Gherghe și spun că, în ciuda experienței sale, a cam scăpat frâiele în acest sezon.

„Demisia Gherghe! Este de-a dreptul șocant cum o moderatoare a unui reality show nu ia atitudine la un asemenea limbaj ca cel al concurentei Hatige. Nici măcar cea mai mică atenționare. Ba din contră, ne bate nouă obrazul că noi am fi vinovați și că noi suntem cei care jignim. 

ADVERTISEMENT

Gherghe, noi vă plătim salariile. Cum e posibil ca o concurentă cu un trecut pătat de proxenetism să ne jignească pe noi în halul acesta fără nicio consecință? Da, Gherghe, jignim. Dar noi suntem no-nameuri, nu persoane publice care apărem la tv timp de șase luni. 

(…) Gherghe, acum ar trebui să ieși tu public și să-ți ceri iertare de la noi, în numele preferatei tale. Ori îți lași preferințele acasă și îi tratezi pe toți la fel, ori îți dai demisia. Ne-am săturat de lipsa de imparțialitate”, este o parte scris de un telespectator al emisiunii Mireasă de la Antena 1 în mediul online.

ADVERTISEMENT

Sponsorul emisiunii Mireasă, difuzată pe Antena 1, tras la răspundere

În plus, Viperele Vesele, celebra pagină care deține informații din show-urile de la noi, trage la răspundere principalul sponsor al emisiunii Mireasă. Noi, comunitatea Viperele Vesele, dorim să adresăm două întrebări sponsorului acestei emisiuni:

1. Cum este posibil să sponsorizați o emisiune în care producătorii și moderatoarea permit ca sute de mii de oameni, telespectatori ai emisiunii, să fie jigniți și blestemați? 2. Considerați că o asemenea sponsorizare vă reprezintă și vă face cinste?”, este mesajul transmis.

ADVERTISEMENT