Sporturi

Lovitură uriaşă pentru Maria Şarapova! Nike renunţă la contractul cu rusoaica

Autor: Irina Aldea | 21.10.2018 | 12:00
Lovitură uriaşă pentru Maria Şarapova! Nike renunţă la contractul cu rusoaica

Nike renunţă la Maria Şarapova după 20 de ani de colaborare. Maria Şarapova a primit o lovitură neaşteptată din partea sponsorului tehnic. Americanii de la Nike au decis să pună capăt colaborării pe care o au cu rosoaica în vârstă de 31 de ani, contract care expiră la finalul acestui an. Masha a vorbit recent cu apropiaţii ei, mărturisindu-le acestora că americanii sunt hotărâţi să renunţe la înţelegerea pe care o au.

Şarapova, câştigătoare a cinci titluri de Grand Slam, a semnat cu Nike pe vremea când avea doar 11 ani, iar colaborarea lor se va încheia după 20 de ani. Rusoaica a primit, în medie, în ultimii 8 ani,  61,5 milioane de euro. Se pare că în spatele deciziei americanilor se află problemele pe care rusoaica le-a avut după ce a fost depistată pozitiv la un control antidoping.

Nike nu va mai continua parteneriatul cu Maria Şarapova

În prezent, Şarapova speră ca Adidas să o contacteze pentru a semna un nou contract, însă acest lucru este puţin probabil dacă ne gândim că germanii de la Adidas au investit enorm în imaginea noii campioane de la US Open, Naomi Osaka, sportiva care pare a avea un viitor strălucitor în tenisul mondial feminin. Decizia Nike vine cu atât mai surprinzător cu cât rusoaica făcea declaraţii despre sponsorul tehnic în urmă cu doar două luni.

“Chiar am crescut cu Nike, încă de când eram o adolescentă. Personal, a fost o experiență din care am învățat multe, încă din prima zi. Mereu am fost impresionată de cum funcționează totul, de tehnologie, de evoluția produsului și de cultură. Sunt atâtea piese în acest puzzle, care trebuie îmbinate cu mult efort și coordonare. Aceste lucruri nu încetează să mă uimească. E extraordinar să fii în culise la un brand așa puternic. Colaborarea cu Cortez a fost foarte specială pentru mine. E un stil pe care l-am promovat încă de când eram copil, iar acum am avut șansa să fiu designer”, a spus MaSha.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!