Fotbal international

Lovitură uriaşă reuşită de Tottenham! Kane rămâne la Spurs până în 2024

Autori: Ionut Neamţu, Sorin Dumitrescu | 08.06.2018 | 18:17
Lovitură uriașă pentru Tottenham. Harry Kane rămâne cu Spurs până în vara lui 2024

Lovitură uriaşă reuşită de Tottenham! Cel mai valoros jucător din lotul londonezilor, atacantul Harry Kane va rămâne la Spurs până în vara lui 2024! Este o mare realizare pentru echipa pregătită de Mauricio Pochettino, care şi el a semat o nouă înţelegere şi are ca obiectiv cel puţin un loc de Champions League pentru viitorul sezon.

Harry Kane era una dintre obsesile lui Real Madrid, în cazul plecării lui Cristiano Ronaldo. Iniţial, patronul clubului, Daniel Levy, acceptase vânzarea lui Kane, dar numai pentru suma de 250 de milioane, sumă considerată exagerată de omologul său Florentino Perez, care venise cu varianta unui schimb Kane – Bale, plus o sumă de bani.

Lovitură uriaşă reuşită de Tottenham! Kane a marcat 41 de goluri în ultimul sezon

Kane însă a ales stabilitatea. E drept, nu pe degeaba, deoarece fidelitatea i-a fost răsplătită cu un salariu dublat, de la 6 milioane la 12 milioane euro anual pentru cei şase ani în plus. A contat şi faptul că a rămas inclusiv antrenorul Pochettino, dar şi faptul că din toamnă Tottenham va evolua pe noul stadion, unul dintre cele mai moderne nu doar din Premier league, ci şi din Europa.

Lovitură uriașă pentru Tottenham. Kane va avea un salariu dublu, 12 milioane euro anual, faţă de 6 în acest moment
Lovitură uriașă pentru Tottenham. Kane va avea un salariu dublu

Kane este un marcator pe bandă rulantă. În recentul sezon încheiat el a marcat în total 41 de goluri şi a terminat al doilea în ierarhia eficacităţii, la trei lungimi de noua senzaţie a Premier League, egipteanul Mohamed Salah de la Liverpool. Kane fusese golgeterul ultimilor doi ani în fotbalul englez.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!