Video. Lovitura zilei! Mingea care a lăsat-o mască pe Simona Halep în meciul cu Barty!

Eduard Popa   
in Tenis
09/01/2019, 12:05
Video. Lovitura zilei! Mingea care a lăsat-o mască pe Simona Halep în meciul cu Barty!
Lovitura zilei la meciul dintre Simona Halep și Ashleigh Barty

Simona Halep a pierdut partida cu Ashleigh Barty, scor 4-6, 4-6, în cadrul turneului de la Sydney, în primul meci din actualul sezon pentru numărul 1 mondial. Românca a avut o prestație încurajatoare, dat fiind faptul că nu a mai jucat de aproape trei luni din cauza problemelor de la spate.

Halep a avut 11 mingi de break, dar a câștigat doar două și a pierdut meciul contra lui Barty, chiar dacă a avut numai patru puncte mai puțin câștigate, ceea ce înseamnă că sportiva română s-a mișcat destul de bine. Înfrângerea nu trebuie însă pusă doar pe seama faptului că Simona Halep a revenit după o accidentare, ci și pe jocul bun prestat de adversara sa. De altfel, Barty a avut mai multe lovituri câștigătoare decât Halep, 26-9, fapt ce a rezultat în multe lovituri spectaculoase.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Lovitura zilei în duelul dintre Barty și Halep

De altfel, Barty a câștigat un schimb foarte important de mingi la scorul de 6-4, 5-4, 15-30, pe serviciul Simonei Halep. Cele două au purtat un raliu intens, care a ajuns până la fileu, acolo unde Barty a plasat-o excelent pe româncă. Lovitura a fost remarcată și de cei de la WTA, care au postat schimbul de mingi pe contul oficial de twitter.

De altfel, Simona Halep a lăudat prestația lui Barty în acest duel: „Vreau să o felicit pe Ashleigh pentru meciul de astăzi. A jucat foarte bine, i-a funcţionat slice-ul şi a meritat să câştige. Am avut şi eu multe şanse să câştig, să îi fac break. Încă nu am ritm. Mereu am avut meciuri dificile cu Barty. Azi a fost mai bună pentru că a avut vreo 10 meciuri în plus faţă de mine. A fost mai bine pregătită”, a spus numărul 1 mondial, la conferința de presă de după meci.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×