Fotbal intern

LPF intră „în priză”! Începe perioada de transferuri. Cât durează

Deşi s-a grăbit să omologheze rezultatele şi clasamentul Ligii I înainte de desfăşurarea ultimului meci din sezonul 2016-2017, LPF nu a intrat în concediu. În primul rând pentru că nu s-a...
12.06.2017 | 13:56
LPF intră „în priză”! Începe perioada de transferuri. Cât durează

Deşi s-a grăbit să omologheze rezultatele şi clasamentul Ligii I înainte de desfăşurarea ultimului meci din sezonul 2016-2017, LPF nu a intrat în concediu. În primul rând pentru că nu s-a jucat, aşa cum spuneam, barajul de retrogradare/promovare dintre ACS Poli Timişoara şi UTA.

Primul meci pentru ultimul loc în viitoarea ediţie a Ligii I – pe care îl puteţi urmări în format live video şi live text pe FANATIK.RO – se va desfăşura astăzi, de la ora 20:30, pe stadionul „Dan Păltinişanu” din Timişoara. Returul este programat joi, 15 iunie, de la ora 17:30, pe stadionul „Otto Greffner” din comuna arădeană Şiria.

Apoi, începând de mâine se deschide perioada de transferuri, care va ţine până pe 4 septembrie şi va menţine în activitate continuă pe toată această perioadă compartimentul „Competiţii”, asigurat de Adrian Ionescu şi Eduard Alexandru, fiul fostului secretar general de la LPF, Valentin Alexandru.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri