Sport

LPF a anunțat programul etapei a 10-a din SuperLiga. Când se joacă CFR Cluj – Universitatea Craiova și FC U Craiova – Rapid

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul etapei a 10-a din SuperLiga, o rundă în care ies în evidență derby-urile CFR Cluj - Universitatea Craiova și FC U Craiova - Rapid
31.08.2022 | 14:35
LPF a anuntat programul etapei a 10a din SuperLiga Cand se joaca CFR Cluj  Universitatea Craiova si FC U Craiova  Rapid
CFR Cluj - Universitatea Craiova este cel mai tare meci al etapei a 10-a din SuperLiga. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Liga Profesionistă de Fotbal, în acord cu deținătorii drepturilor de transmisie ale partidelor din SuperLiga, a stabilit programul etapei a 10-a. Aceasta se va disputa în perioada 9 -12 septembrie, capete de afiș fiind meciurile CFR Cluj – Universitatea Craiova și FC U Craiova – Rapid.

S-a stabilit programul etapei a 10-a din Superliga. Când se joacă FC U Craiova – Rapid

Etapa a 10-a din Superliga va debuta vineri, 9 septembrie, cu meciul FC Botoșani – UTA Arad, având ca oră de start 18:45. Este singurul joc din primul eșalon care se va disputa în această zi, deoarece seara, în prime time, de la ora 21:30, televizunile au programat așa-zisul „mare derby” din Liga 2, dintre Dinamo și CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 10 septembrie, va fi însă zi plină în SuperLiga, pentru se vor juca nu mai puțin de trei partide. Prima va începe la ora 13:00 și le va pune față în față la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”, pe Chindia și Sepsi.

Apoi, de la 15:00, pe stadionul din Mediaș, Hermannstadt va primi vizita celor de la Petrolul. Seara va fi una incendiară, pentru că de la ora 21:30, pe stadionul din Târgu Jiu, acolo unde a fost exilată de festivalul de muzică IntenCity, FC U Craiova va da piept cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Derby-ul CFR Cluj – Universitatea Craiova e duminică, 11 septembrie. FCSB – FC Voluntari se joacă luni, de la ora 21:00

Duminică, 11 septembrie, primul joc programat în etapa a 10-a din SuperLiga va fi cel de la Ovidiu, dintre Farul și FC Argeș. Ora de start este 18:30 și vom avea parte doar de o încălzire pentru ceea ce va urma.

Pentru că, de la 21:30, pe stadionul din Gruia, se va auzi fluierul de start al derby-ului CFR Cluj – Universitatea Craiova. Un meci care pune față două dintre pretendele la titlul de campioană, dar care au început destul de prost actualul sezon de SuperLiga. Clujenii vor avea dezavantajul oboselii, deoarece vin după meciul din grupele Conference League cu Ballkani, în timp ce oltenii se pot concentra de acum înainte doar pe campionat după ce au părăsit Europa.

ADVERTISEMENT

Luni, 12 septembrie, se joacă ultimele două partide ale rundei. De la ora 18:00 CS Mioveni – U Cluj, o confruntare între două echipe care suferă enorm în acest start de sezon și care deja și-au schimbat antrenorii.

Seara, de la 21:o0, pe Arena Națională, la patru zile după debutul în grupele Conference League pe terenul lui West Ham, FCSB va primi vizita lui FC Voluntari, echipă care în ediția trecută i-a răpit șansa de a deveni campioană. Totuși, relațiile dintre cele două cluburi par să fi revenit la normal, dovadă fiind și faptul că negociază acum repatrierea lui Vadim Rață la Voluntari, după ce FCSB îl transferase abia în urmă cu două săptămâni.

ADVERTISEMENT

SuperLiga, etapa a 10-a. Programul complet și televizările

Vineri, 9 septembrie

  • ora 18:45 FC Botoșani – UTA Arad

Sâmbătă, 10 septembrie

  • ora 13:00 Chindia – Sepsi
  • ora 15:00 Hermannstadt – Petrolul
  • ora 21:30 FC U Craiova – Rapid

Duminică, 11 septembrie

  • ora 18:30 Farul – FC Argeș
  • ora 21:30 CFR Cluj – Universitatea Craiova

Luni, 12 septembrie

  • ora 18:00 CS Mioveni – U Cluj
  • ora 21:00 FCSB – FC Voluntari

Toate cele 8 meciuri programate în etapa a 10-a din SuperLiga vor fi transmite în direct la tv pe posturile Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport. De asemenea, cele mai importante faze vor putea fi urmărite în timp real pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT