Fotbal intern

Cel mai bun prim “11” al jucătorilor transferaţi în Liga 1. CFR are 4 fotbalişti în echipa de start

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a format primnul unsprezece al celor mai bune transferuri făcute de echipele din Liga 1 Betano în perioada de mercato din vară.
19.01.2018 | 12:45
Cel mai bun prim 11 al jucatorilor transferati in Liga 1 CFR are 4 fotbalisti in echipa de start

Echipele care evoluează în Liga 1 Betano au fost foarte active în perioada de mercato din vară, iar jucătorii care au ajuns în fotbalul românesc nu au dezamăgit. Astfel, fotbaliştii achiziţionaţi în precedenta perioadă de transferuri au înscris 153 de goluri şi au oferit 100 de pase decisive, conform lpf.

Dintre cei 11 jucători care fac parte din cea mai bună echipă de start a fotbaliştilor transferaţi de echipele din Liga 1 Betano în vară, patru sunt de la CFR Cluj, doi de la Dinamo, iar de FCSB, Concordia Chiajna, Viitorul, Craiova şi Iaşi câte unu.

Iată primul 11 al jucătorilor transferaţi:

Portar – Arlauskis – CFR Cluj – deţine recordul sezonului de timp fără gol primit – 631. A apărat de 14 ori poarta liderului din Liga 1 Betano în prima parte a sezonului 2017-2018.

Fundaşi – Cristi Manea – CFR Cluj – fotbalistul în vârstă de 20 de ani a revenit în vară în Liga 1 Betano, iar tânărul jucător este singurul integralist din campionat în primele 22 de etape.

Giorgios Katsikas – Dinamo – grecul în vârstă de 27 de ani şi-a trecut de trei ori numele pe tabela de marcaj în primele 22 de etape din Liga 1 Betano, ediţia 2017-2018, iar acesta a fost stâlpul defensivei.

Paulo Vinicius – CFR Cluj – brazilianul a înscris două goluri pentru CFR Cluj şi a oferit o pasă decisivă în cele 20 de meciuri jucate şi a fost liderul celei mai bune defensive din campionat.

Andrei Sin – CSM Poli Iaşi – jucătorul lui Flavius Stoican a evoluat în 21 de jocuri, a înscris un gol şi a obţinut un penalty.

Mijlocaşi – Mitriţă – CS U Craiova – mijlocaşul ofenisv cumpărat de Mihai Rotaru contra sumei de 700.000 de euro are o tehnică deosebită şi a înscris şapte goluri în cele 17 meciuri jucate în prima parte a sezonului 2017-2018. Tânărul fotbalist a oferit şi două pase decisive. 

Paul Anton – Dinamo – mijlocaşul defensiv în vârstă de 26 de ani a fost golgheterul lui Dinamo cu şase reuşite în cele 19 meciuri jucate şi a bifat trei pase decisive.

Emmanuel Culio – CFR Cluj – fotbalistul argentinian a revenit în Liga 1 Betano în vară şi a făcut excelent legătura între compartimentul defensiv şi cel ofensiv. A înscris şase goluri, toate din penalty, şi a oferit o pasă decisivă.

Eric de Oliveira – Viitorul – A fost cel mai bun transfer făcut de Gheorghe Hagi în vară. Brazilianul în vârstă de 32 de ani şi-a trecut numele pe tabela de marcaj de şapte ori şi a oferit cinci pase decisive. 

Atacanţi – Constantin Budescu – FCSB – mijlocaşul transferat de la Astra Giurgiu a jucat în 13 meciuri pentru vicecampioana României, iar acesta a reuşit să-i câştige pe fanii “roş-albaştrii” cu driblinbgurile şi evoluţiile încântătoare  au fost aplaudate de fiecare dată. Budi are cinci goluri şi cinci pase decisive.

Paul Batin  – Concordia – atacantul în vârstă de 30 de ani a bifat 18 meciuri şi trece prin cea mai bună perioadă din carieră. A înscris nouă goluri şi o pasă decisivă.

 

Tags: