Fotbal intern

LPF a schimbat programul ultimei etape din play-off. Când se joacă Iaşi – Craiova

15.05.2018 | 13:37
LPF a schimbat programul ultimei etape din play-off. Când se joacă Iaşi - Craiova
LPF a schimbat programul ultimei etape din play-off şi Iaşi - Craiova se joacă duminică.

LPF a schimbat programul ultimei etape din play-off, după ce Devis Mangia, antrenorul lui CS Universitatea Craiova s-a plâns că echipa sa nu este tratată corect. Imediat după meciul pierdut în faţa FCSB-ului, scor 1-0, italianul de pe banca tehnică a echipei din Bănie s-a declarat nemulţumit de faptul că meciul CSM Politehnica Iaşi – CS Universitatea Craiova a fost programat vineri, 18 mai, iar celelalte două partide din play-off se joacă duminică, de la 20.45.

Astfel, LPF (Liga Profesionistă de Fotbal) a decis în cursul zilei de marţi, 15 mai, ca toate meciurile din runda a 10-a a play-off-ului să se joace în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră. În această situaţie, CSM Politehnica Iaşi – CS Universitatea Craiova, CFR Cluj – Viitorul Constanţa şi FCSB – Astra Giurgiu se vor juca de la 20.45, iar meciurile vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CFR Cluj şi FCSB se bat pentru titlu în ultima etapă din play-off

Înaintea ultimei etape din play-off-ul Ligii 1 Betano, CFR Cluj se află pe locul 1, cu 47 de puncte, urmată de FCSB care are 46, iar FC Viitorul Constanţa şi CS Universitatea Craiova sunt la egalitate cu 35 de puncte. Astra Giurgiu are 33 de puncte şi se află pe locul 5, iar ultima poziţie este ocupată de CSM Politehnica Iaşi. VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL ETAPEI 10 DIN PLAY-OFF.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri