Sport

LPF a stabilit programul etapei a 11-a din SuperLiga. Când se joacă derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

Etapa a 11-a din SuperLiga programează derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCSB, iar LPF a anunțat datele și orele la care se vor disputa meciurile din această rundă.
05.09.2022 | 23:30
LPF a stabilit programul etapei a 11a din SuperLiga Cand se joaca derbyul Universitatea Craiova  FCSB
Etapa a 11-a din SuperLiga programează derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCSB, iar LPF a anunțat datele și orele la care se vor disputa meciurile din această rundă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Marea partidă din Bănie vine într-un moment delicat pentru ambele formații, care se află în partea inferioară a clasamentului.

Etapa a 11-a din SuperLiga și-a stabilit programul meciurilor

Deși SuperLiga se pregătește abia să încheie runda a 9-a, Liga  Profesionistă de Fotbal a stabilit deja, împreună cu televiziunile care transmit competiția, programul partidelor din etapa a 11-a, care se va desfășura la mijlocul lunii septembrie.

ADVERTISEMENT

Cel mai interesant joc din această rundă va fi cel în care Universitatea Craiova va primi vizita formației FCSB. Este un duel de urmărit între antrenorii celor două echipe, Mirel Rădoi și Nicolae Dică, buni prieteni și colaboratori la echipa națională a României.

Întâlnirea a fost programată să se joace duminică, 18 septembrie, de la ora 21:30, la trei zile după ce FCSB va întâlni la București pe Anderlecht Bruxelles, în etapa a 2-a din faza grupelor Conference League.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut unde se va juca derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCSB, deoarece gazonul stadionului ”Ion Oblemenco” se află într-o stare deplorabilă după festivalul ”IntenCity”. Primăria a promis că va schimba gazonul până la meciul din etapa a 11-a, însă dacă acest lucru nu se întâmplă oltenii vor fi nevoiți să meargă din nou la Drobeta Turnu-Severin.

CFR Cluj închide etapa în Trivale

Etapa a 11-a din SuperLiga se va deschide vineri, 16 septembrie, de la ora 18:00, cu partida FC Voluntari  –  FC U Craiova, două formații care și-au propus ca obiectiv intrarea în play-off, dar se află în partea a doua a clasamentului.

ADVERTISEMENT

Tot vineri se va disputa un derby de conjunctură, prin prisma locurilor în clasament, între Petrolul Ploiești și Farul Constanța, în timp ce Rapid va juca în meciul vedetă al zilei de sâmbătă, 17 septembrie, cu CS Mioveni.

Runda se va închide luni, 19 septembrie, în Trivale, acolo unde FC Argeș are o misiune dificilă în fața campioanei CFR Cluj, care însă va veni după întâlnirea de pe teren propriu cu Sivasspor, din Conference League.

ADVERTISEMENT
  • Vineri, 16 septembrie
  • Ora 18:00 FC Voluntari  –  FC U Craiova
  • Ora 21:00 Petrolul Ploiești – Farul Constanța
  • Sâmbătă, 17 septembrie
  • Ora 16:45 UTA Arad – FC Hermannstadt
  • Ora 19:00 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – FC Botoșani
  • Ora 21:30 Rapid – CS Mioveni
  • Duminică, 18 septembrie
  • Ora 13:00 Universitatea Cluj – Chindia Târgoviște
  • Ora 21:30 Universitatea Craiova – FCSB
  • Luni, 19 septembrie
  • Ora 20:30 FC Argeș – CFR Cluj

De remarcat este faptul că după încheierea acestei etape, SuperLiga va lua o pauză de două săptămâni pentru a face loc ultimelor două meciuri pe care echipa națională le va disputa în Liga Națiunilor, cu Finlanda (23 septembrie) și cu Bosnia-Herțegovina (26 septembrie).


  • (P) Cota BETANO: 1,65 este cota pentru ”sub 2,5 goluri” la Universitatea Craiova – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT