ADVERTISEMENT
Carousel hot news

LPF a anunţat când va lua decizia în cazul meciului Sepsi – Astra

Contestaţia echipei Astra după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, când au fost probleme la instalaţia de nocturnă, va fi analizată la 25 octombrie, a anunţat LPF, după Comisia de Disciplină a...
Autor: Vicentiu Dinescu | 18.10.2017 | 15:49
LPF a anunţat când va lua decizia în cazul meciului Sepsi - Astra

Contestaţia echipei Astra după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, când au fost probleme la instalaţia de nocturnă, va fi analizată la 25 octombrie, a anunţat LPF, după Comisia de Disciplină a FRF. Partida a fost întreruptă în prima repriză aproape un sfert de oră după ce nocturna de la stadionul din Braşov a cedat, iar repriza a doua a început cu o întârziere de opt minute, tot din cauza problemelor nocturnei.

ADVERTISEMENT

Team managerul Astrei, Mihai Matei, a declarat că a depus o contestaţie după partida de la Braşov. Astra speră să câştige meciul la masa verde, considerând că partida nu mai trebuie reluată după problemele instalaţiei de iluminat. Formaţiile Sepsi Sfântu Gheorghe şi Astra Giurgiu au remizat, duminică, scor 0-0, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Arbitrul George Rădulescu a minţit în raportul LPF

Unul dintre „actorii” principali a fost arbitrul de centru George Rădulescu, criticat şi de Ion Crăciunescu pentru faptul că nu a oprit partida după ce a căzut nocturna şi a doua oară. Conform GSP, „centralul” a minţit în raportul de joc atunci când s-a referit la problemele cu nocturna. „După timpul regulamentar al pauzei, când am ajuns pe tunelul care duce spre terenul de joc am observat că instalaţia de nocturnă era în perfectă stare de funcţionare, iar cele două echipe se aflau pe terenul de joc”, a scris Rădulescu în raportul trimis către LPF.

ADVERTISEMENT

Realitatea a fost, însă, cu totul alta. Nocturna stadionului din Braşov s-a stins la 10 minute după finalul primei reprize, iar în momentul în care ar fi trebuit să înceapă partea a doua a meciului, şi anume la 15 minute de la fluierul de final al primei reprize, stadionul încă era în beznă. Antrenorul Astrei, Edward Iordănescu, a declarat la final că a fost lipsă de respect şi o insultă la adresa formaţiei sale.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!