Fotbal intern

LPF explică în ce condiții U Craiova poate câștiga meciul cu Astra la „masa verde”: „Există o singură variantă”

31.07.2020 | 20:24
LPF explica in ce conditii U Craiova poate castiga meciul cu Astra la masa verde Exista o singura varianta
ADVERTISEMENT

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a vorbit despre condițiile în care Universitatea Craiova poate câștiga partida cu Astra Giurgiu la „masa verde”.

Partida dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova nu se mai joacă nici astăzi, 31 iulie, după ce au fost descoperite alte patru cazuri de coronavirus în formația lui Bogdan Andone.

ADVERTISEMENT

Singura opțiune pentru ca partida să fie încheiată cu 3-0 la „masa verde” este să se facă o plângere la Comisia de Disciplină.

LPF a explicat cum U Craiova poate câștiga la „masa verde” partida cu Astra Giurgiu

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a vorbit despre condițiile în care Universitatea Craiova poate câștiga partida cu Astra Giurgiu la „masa verde” „În ciuda tuturor eforturilor făcute au fost testați patru jucători în urma a două teste făcute.

ADVERTISEMENT

Exista posibilitatea ca Astra să joace cu echipa a doua, dar unul dintre jucătorii depistați pozitiv era de la echipa a doua. Meciul nu se poate juca, iar celelalte meciuri rămân programate.

În privința meciurilor celor de la Astra am făcut o solicitare la UEFA pentru  ca acestea să fie disputate după 3 august”.

ADVERTISEMENT

„Craiova analizează posibilitatea de a face cererea”

Administrația LPF sau FRF nu pot decide ca meciul să fie pierdut cu 3-0. Singura variantă ar fi o plângere la Comisia de Disciplină. Din câte am înțeles Universitatea Craiova analizează posibilitatea de a face această plângere.

Au mai existat astfel de cazuri în care s-au întrunit în regim de urgență, iar acest lucru nu ar fi un impediment. Hotărârea este executorie și se aplică imediat.

ADVERTISEMENT

Și cei de la Astra vor să facă o plângere disciplinară pentru că au apărut cazuri de COVID-19 la Universitatea Craiova la data inițială de disputare a meciurilor. Așteptăm să primim un răspuns de la UEFA în cursul zilei de mâine”, a mai spus Justin Ștefan.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – U Craiova: 3,95 este cota pentru “remiză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT