Life

Luana Ibacka iubește din nou și face topless la mare la 53 de ani

25.08.2020 | 11:57
Luana Ibacka iubeste din nou si face topless la mare la 53 de ani
Luana Ibacka iubește din nou și face topless la mare la 53 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Luana Ibacka nu s-a mai afișat cu nimeni după despărțirea de Dragoș Samoilă, instructorul de tango alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de 4 ani, însă câteva imagini din mediul online trădează o nouă relație. În plus, fosta soție a prezentatorului Cabral Ibacka arată impecabil la 53 de ani și nu ezită să pozeze provocator.

Aflată în vacanță pe litoralul românesc frumoasa blondină s-a fotografiat în toată splendoarea, în apa Mării Negre în timp ce dansează cu valurile sau alături de prieteni. Luana Ibacka s-a distrat de minune pe plaja sălbatică Corbu, vârsta fiind doar o cifră pentru ea.

ADVERTISEMENT

Vedeta poate fi ușor confundată cu o tânără de 20 de ani și asta datorită stilului de viață sănătos, dar și genei foarte bune. Prima soție a lui Cabral nu este adepta operațiilor estetice, dar cu toate astea arată minunat la cei 53 de ani pe care-i are, motiv pentru care nu se sfiește să pozeze în costum de baie sau topless.

Luana Ibacka, fosta soție a prezentatorului Cabral, iubește din nou

Frumoasa blondină a fost extrem de discretă în ultima perioadă legată de viața sa amoroasă și nu a oferit nicio declarație despre iubire după despărțirea de acum 2 ani de Dragoș Samoilă. Zilele trecute fanii au putut observa în mediul online o imagine în care Luana Ibacka se ține de mână cu un bărbat.

ADVERTISEMENT

Așadar, vedeta iubește din nou, semn că a trecut peste despărțirea de fostul partener de viață care s-a căsătorit cu Dana Istrate, prezentatoarea emisiunii Focus Monden de la Prima TV, care i-a dăruit și primul lor copil, un băiețel care poartă numele David Andrei.

„După un retreat de 9 zile la mare: nu te lungi cu conexiunea mai mult de 5 zile că nu mai e amuzant pentru nimeni. Încep să iasă adevărurile și îți trebuie apoi o lună de vacanță”, a scris Luana Ibacka în dreptul fotografiei în care apare ținându-se de mână cu un bărbat.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de televiziune nu a dezvăluit identitatea bărbatului care i-a cucerit inima și nici nu a dorit să-l arate fanilor de pe rețelele de socializare, însă cu siguranță, acest lucru va ieși la iveală mai devreme sau mai târziu.

Luana Ibacka iubește din nou
Luana Ibacka iubește din nou. Cine este iubitul ei? Sursa foto: Facebook.com

Cu ce se ocupă Luana Ibacka după ce a renunțat la televiziune

Fosta soție a renumitului prezentator de la Pro TV, Cabral Ibacka, a renunțat de mult la proiectele pe care le avea în televiziune și s-a dedicat în totalitate pasiunii pentru lifestyle și un stil de viață sănătos. Luana Ibacka a urmat Cursurile de Instructor Fitness și Tehnician Nutriționist, dorindu-și o carieră în acest domeniu.

ADVERTISEMENT

„Nu o dată în viață m-am înfuriat la sală pentru ceea ce eu considerăm superficialitate, uneori chiar prostie, în ceea ce privește antrenamentele și exercițiile fizice. Când nu știi nimic, mai tolerezi situații neclare.

Pe măsură ce avansezi în vârstă, în măsura în care azi ne sunt disponibile instrumente științifice și o întreagă industrie în ceea ce privește remodelarea corpului, ai pretenții din ce în ce mai mari”, a mărturisit blondina pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT