Fotbal intern

Luana Rednic a câştigat “războiul” cu Harlem Gnohere! “Bizonul” e bun de plată. Foto

03.11.2018 | 10:03
Luana Rednic a câştigat
Anamaria Prodan, Harlem Gnohere, Luana Rednic şi Valeriu Argăseală. Fiica "Puriului" a câştigat războiul cu atacantul francez
ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere a crezut că a scăpat ieftin după ce a rupt legătura cu Luana Rednic, dar fiica antrenorului de la Dinamo Bucureşti a câştigat “războiul” cu atacantul pe care Gigi Becali speră să îl vândă pe o sumă uriaşă. Ruptura dintre “Bizon” şi Luana a început în momentul în care francezul a trădat Dinamo pentru a semna cu FCSB.

Harlem Gnohere era impresariat de Luana, fiica antrenorului lui Dinamo, doar că atacantul francez a decis să ruptă legătura cu aceasta şi a semnat fără acceptul ei cu FCSB, lucru care a făcut-o pe Luana să îl dea în judecată pe atacantul vicecampioanei României, iar acum a câştigat, anunţă cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Luana Rednic a câştigat “războiul” cu Harlem Gnohere. Cum a vrut să scape “Bizonul”

În momentul în care Harlem Gnohere a decis să semneze contractul cu FCSB, Mircea Rednic şi Luana s-au întors împotriva atacantului. Fiica antrenorului i-a cerut în repetate rânduri atacantului francez să îi plătească comisionul, unul de câteva zeci de mii de euro, dar “Bizonul” a refuzat. Atunci, Luana a cerut executarea silită a lui Harlem Gnohere. Astfel, a început o luptă surdă între Gnohere şi familia Rednic, totul culminând printr-un mesaj pe care atacantul i l-a transmis lui Becali, dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.RO. 

Nici atacantul francez nu s-a lăsat şi a cerut la Judecătoria Sectorului 1 anularea somaţiei de plată. După ce dosarul a fost amânat de două ori, pe 30 octombrie s-a afişat soluţia finală. Astfel, Luana Rednic a câştigat “lupta” cu Harlem Gnohere, iar atacantul FCSB-ului este bun de plată, deşi a încercat să o dea la pace cu “Puriul” şi fiica lui.

ADVERTISEMENT
Soluţia afişată de Judecătoria Sectorului 1 în cazul disputei dintre Luana Rednic şi Harlem Gnohere

Harlem Gnohere a ajuns la FCSB în luna ianuarie a anului 2017, după ce Gigi Becali a decis să le plătească celor de la Dinamo suma de 250.000 de euro. În ediţia 2017 – 2018, francezul a fost golgheterul Ligii 1 Betano, cu 15 goluri, la egalitate cu George Ţucudean. În luna octombrie a anului 2018, Harlem Gnohere a semnat un nou contract cu FCSB, iar înţelegerea se va termina în 2020. Mai mult, salariul “Bizonului” acresczt de la 12.000 de euro pe lună la 20.000 de euro.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri