Fotbal intern

Luana Rednic a câştigat “războiul” cu Harlem Gnohere! “Bizonul” e bun de plată. Foto

03.11.2018 | 10:03
Luana Rednic a castigat razboiul cu Harlem Gnohere Bizonul e bun de plata Foto
ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere a crezut că a scăpat ieftin după ce a rupt legătura cu Luana Rednic, dar fiica antrenorului de la Dinamo Bucureşti a câştigat “războiul” cu atacantul pe care Gigi Becali speră să îl vândă pe o sumă uriaşă. Ruptura dintre “Bizon” şi Luana a început în momentul în care francezul a trădat Dinamo pentru a semna cu FCSB.

Harlem Gnohere era impresariat de Luana, fiica antrenorului lui Dinamo, doar că atacantul francez a decis să ruptă legătura cu aceasta şi a semnat fără acceptul ei cu FCSB, lucru care a făcut-o pe Luana să îl dea în judecată pe atacantul vicecampioanei României, iar acum a câştigat, anunţă cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Luana Rednic a câştigat “războiul” cu Harlem Gnohere. Cum a vrut să scape “Bizonul”

În momentul în care Harlem Gnohere a decis să semneze contractul cu FCSB, Mircea Rednic şi Luana s-au întors împotriva atacantului. Fiica antrenorului i-a cerut în repetate rânduri atacantului francez să îi plătească comisionul, unul de câteva zeci de mii de euro, dar “Bizonul” a refuzat. Atunci, Luana a cerut executarea silită a lui Harlem Gnohere. Astfel, a început o luptă surdă între Gnohere şi familia Rednic, totul culminând printr-un mesaj pe care atacantul i l-a transmis lui Becali, dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.RO. 

Nici atacantul francez nu s-a lăsat şi a cerut la Judecătoria Sectorului 1 anularea somaţiei de plată. După ce dosarul a fost amânat de două ori, pe 30 octombrie s-a afişat soluţia finală. Astfel, Luana Rednic a câştigat “lupta” cu Harlem Gnohere, iar atacantul FCSB-ului este bun de plată, deşi a încercat să o dea la pace cu “Puriul” şi fiica lui.

ADVERTISEMENT
Soluţia afişată de Judecătoria Sectorului 1 în cazul disputei dintre Luana Rednic şi Harlem Gnohere

Harlem Gnohere a ajuns la FCSB în luna ianuarie a anului 2017, după ce Gigi Becali a decis să le plătească celor de la Dinamo suma de 250.000 de euro. În ediţia 2017 – 2018, francezul a fost golgheterul Ligii 1 Betano, cu 15 goluri, la egalitate cu George Ţucudean. În luna octombrie a anului 2018, Harlem Gnohere a semnat un nou contract cu FCSB, iar înţelegerea se va termina în 2020. Mai mult, salariul “Bizonului” acresczt de la 12.000 de euro pe lună la 20.000 de euro.