Fotbal intern

Luana Rednic răspunde după atacurile lui Florin Prunea! Dovezile prezentate de fiica lui Mircea Rednic: “Aşa a sifonat tata clubul?!”. FOTO

25.07.2019 | 23:58
Luana Rednic raspunde dupa atacurile lui Florin Prunea Dovezile prezentate de fiica lui Mircea Rednic Asa a sifonat tata clubul FOTO

Luana Rednic, agentul prin care s-au realizat transferurile făcute de Dinamo în perioada în care Mircea Rednic a fost antrenorul clubului, răspunde după acuzațiile făcute de Florin Prunea. Actualul manager general i-a acuzat pe cei doi că au obținut favoruri financiare uriașe în mandatul petrecut la Dinamo.

Luana Rednic răspunde după atacurile lui Florin Prunea!

Luana Rednic a postat pe contul personal de Facebook un extras de cont prin care arată sumele obținute din transferurile realizate la Dinamo. Conform datelor prezentate de agent, Luana ar fi încasat puțin sub 6 mii de euro, sumă foarte îndepărtată de cea vehiculată de Florin Prunea. Mai mult, Luana Rednic își susține tatăl, aducând în discuție sumele cu care tehnicianul a împrumutat clubul, primele oferite jucătorilor din propriul buzunar, dar și cele trei luni de salariu la care Mircea Rednic a renunțat.

Un alt răspuns oferit de Luana Rednic lui Florin Prunea vine după acuzația actualului conducător de la Dinamo în legătură cu transferul lui Diogo Salomao, cedat gratis de “alb-roșii” la Al Hazm. Prunea declara că Luana Rednic “a furat clubul” cu transferul jucătorului ajuns în prezent la FCSB, iar Luana amenință că dovezile în legătură cu mutarea vor fi oferite la tribunal.

“Acestea sunt ”sutele de mii de euro” despre care cineva declara cu atata convingere ca ar fi intrat in contul firmei mele. E posibil sa dezamagesc pe unii dar incasarile pentru toata perioada de 7 luni insumeaza 5.835€ net. Cum a “sifonat” tata clubul Dinamo:
– a imprumutat succesiv cu sumele de 200 000€ ,100 000€ respectiv 50 000€;
– a renuntat la 3 luni de salariul;
– a dat prime catre jucatori din propriul buzunar in valoare de 60 000€.

(Toate aceste sume se pot dovedi prin acte si martori)

Imi poate explica cineva unde este ”capuseala” si ”jaful armat” facut de mine si de tatal meu?

P.S. Legat de acuzatiile ce mi se aduc cu transferul lui Salomao, le voi lamuri si pe acestea cu dovezi la tribunal!”, a fost postarea Luanei pe facebook.

Florin Prunea îi consideră principalii vinovați pentru situația actuală de la Dinamo

Luni, la doar o zi după al doilea meci pierdut de Dinamo în acest sezon, 0-2 cu Universitatea Craiova, pe Arena Națională, Florin Prunea a făcut o serie de acuzații grave care îi vizau pe Luana și pe Mircea Rednic, pe care îi consideră principalii vinovați pentru atitudinea ostilă a suporterilor împotriva lui Eugen Neagoe. Mai mult, Prunea susține că cei doi au obținut foloase financiare enorme de pe urma clubului.

Dovezile sunt clare. Cei care au fost la Bogdan Bălănescu acasă și i-au speriat familia au venit de la Rednic de-acasă. E de notorietate acest lucru, suporterii au recunoscut asta. Să nu mai ascundem mizeria. Acest profitor a căpușat clubul, împreună cu fiica lui. La Dinamo se intra doar cu aprobarea lui și a fiicei sale. E principalul instigator, trebuie să se intervină!   El și fiica lui au căpușat clubul tot timpul. Clubul a greșit acceptând bani împrumut de la Mircea Rednic, a fost o capcană. Băi «Fomică», băi «Dolărică», ți-ai luat banii înapoi pentru loje? A furat clubul cu Gnohere, cu Salomao!”, a declarat Prunea luni seară.

  • În 26 de meciuri a pregătit-o Mircea Rednic pe Dinamo în sezonul trecut
  • 2 partide a disputat Dinamo cu Florin Prunea în rolul de manager general, ambele pierdute