Fotbal intern

A uitat scandalul! Bănel i-a cumpărat casă tatălui său!

* Bănel Nicoliţă a trecut peste faptul că tatăl său l-a făcut de ruşine în nenumărate rînduri şi i-a făcut acestuia un cadou special, chiar înainte de Sărbători...
11.11.2014 | 00:01

* Bănel Nicoliţă a trecut peste faptul că tatăl său l-a făcut de ruşine în nenumărate rînduri şi i-a făcut acestuia un cadou special, chiar înainte de Sărbători

IMG_4360

Banii cîştigaţi din fotbal nu l-au transformat într-o persoană arogantă. Plecat din sărăcia de la Făurei, Bănel Nicoliţă, fost jucător la Steaua, Saint-Etienne şi Nantes, îşi ajută frecvent familia. În prezent, mama şi fraţii săi nu duc lipsă de nimic. Însă cu tatăl lui, internaţionalul român a avut deseori conflicte. Chiar dacă Bănel îi trimitea bani lunar, Marin era mai tot timpul nemulţumit şi facea un adevărat circ la emisiunile televizate, în schimbul a cîteva sute de lei. Toţi banii pe care îi primea de la fiul său se duceau pe bătură, viciu care l-a exclus pe Nicoliţă senior din familie. Cu toate acestea, Bănel şi-a iertat de fiecare dată părintele şi a continuat să-l ajute cu bani, deşi era conştient că aceştia nu erau cheltuiţi cum trebuie. Dat afară din casa de la Făurei, Marin Nicoliţă s-a văzut nevoit să doarmă pe la prieteni, prin Gara de Nord sau, nu de puţine ori, chiar sub cerul liber. Suflet mare, Bănel nu a rămas indiferent la drama pe care o trăieşte tatăl său şi a decis să ia atitudine.

nicolita 9176

Va cultiva pămîntul şi va creşte animale

Conform surselor FANATIK, fostul fotbalist al Stelei i-a cumpărat tatălui său o casă într-un un sat de lîngă Făurei, iar investiţia s-a ridicat la aproximativ 2.000 de euro. Înainte de a plăti suma de bani, Bănel s-a asigurat că în jurul casei există pămînt suficient pentru ca părintele său să-l cultive şi să crească animale. Marin Nicoliţă a primit cu lacrimi în ochi vestea că va avea o casă a lui şi i-a promis băiatului său că se va schimba radical. Proprietarul locuinţei este, în acte, chiar Bănel, care a evitat astfel posibilitatea ca tatăl său să vîndă locuinţa în cazul unui nou „derapaj” bahic. În prezent, „juniorul” are o relaţie excelentă cu „seniorul” şi i-a cerut să apeleze cu încredere la ajutorul său în cazul în care va avea nevoie de diverse lucruri pentru a-şi asigura confortul dorit în noua casă.

Visează la reîntregirea familiei

IMG_4357

Gestul lui Bănel de a-i cumpăra tatălui său casă face parte dintr-un plan mai vast, care are drept scop împăcarea părinţilor săi. Conform surselor FANATIK, aceasta este cea mai mare dorinţă a fotbalistului, care visează ca familia sa să se reîntregească. Totul depinde acum de Marin Nicoliţă şi de comportamentul pe care îl va avea pe viitor. Fiul său i-a transmis să renunţe la băutură şi să arate că poate fi un om responsabil, pe care să te poţi baza. Cînd va observa că seniorul s-a schimbat, Bănel va purta o discuţie cu Mariţa, mama sa, pe care va încerca să o convingă să-i mai dea o şansă. „Am încercat de multe ori să-mi împac părinţii, însă mama nici nu vrea să audă. Îmi spune că a suferit prea mult din cauza lui şi nu poate să uite tot răul pe care i l-a făcut. Eu am şi forţat-o aşa, în numele meu, să facă asta, însă nu vrea şi pace”, spunea Nicoliţă la începutul anului.

A cerşit în Franţa

IMG_4363

În luna aprilie a anului trecut, Marin Nicoliţă a recunoscut că a fost la cerşit în Franţa şi că a ajuns să mănînce din gunoaie. Situaţie în care a găsit „soluţia”: şi-a ameninţat fără scrupule fiul! „Am mers acolo să găsesc de muncă, pentru că sînt zidar. Nu am găsit şi m-am apucat să cerşesc şi am căutat prin gunoaie, nu mi-e ruşine să zic. Am căutat şi mîncare. Am dormit şi pe stradă, şi în pădure, şi în cort. Nu am ce să fac, voi merge în faţa stadionului lui Saint-Etienne şi voi cerşi acolo. Nu mă interesează că îl fac de rîs, nu am altă soluţie. Trebuie să mă ajute, că nu am ce să fac. El vede ce i s-a întîmplat lui Neşu”, spunea Nicoliţă senior în urmă cu mai multe luni. Aventura lui Marin în Franţa s-a încheiat relativ repede, acesta fiind expulzat de autorităţi în România după ce a fost prins cu mîna întinsă la colţul străzii.

61300384

I-a stricat nunta

Vara trecută, Bănel s-a căsătorit religios cu femeia vieţii sale, care i-a dăruit şi o fetiţă. Fotbalistul a dorit ca şi tatăl său să fie prezent la eveniment şi i-a oferit 700 de euro pentru pregătiri. Mai mult, internaţionalul român i-a cumpărat şi un costum. Degeaba! Marin nu a mai apărut la nuntă, gest care l-a mîhnit profund pe Bănel, care şi-ar fi dorit să aibă toată familia alături de el în cel mai fericit moment al vieţii. Cel mai probabil, banii au fost cheltuiţi de Nicoliţă senior pe băutură, viciu care l-a adus în pragul unei ciroze. De altfel, la începutul anului, Marin îşi implora fiul să-l lase să-şi vadă nepoata deoarece este grav bolnav, nu are bani de medicamente şi poate muri în orice clipă.

978x0

Dorit în Cipru şi Arabia Saudită

Bănel Nicoliţă nu a mai jucat din luna iunie a acestui an, cînd i-a expirat contractul cu Nantes. Mijlocaşul s-a despărţit cu scandal de formaţia din Hexagon, care a refuzat pînă în urmă cu o săptămînă să-i vireze o restanţă de 50.000 de euro. După ce şi-a recuperat banii, Nicoliţă se pregăteşte acum să revină în fotbal. Ioan Andone insistă pentru transferul lui Bănel la noua sa echipă, AEL Limassol. Fotbalistul român şi-a dat deja acordul de principiu, urmează ca Ando să îi obţină de la conducere salariul dorit, minimum 500.000 de euro pe sezon. O altă variantă pentru Nicoliţă, în cazul în care această mutare nu s-ar face, ar fi trecerea la Al Ittihad, acolo unde este dorit de Victor Piţurcă. Doar că în Arabia Saudită există o limită de jucători străini, iar fostul selecţioner vrea întîi să scape de actualii străini din lot.

42 de partide a jucat Nicoliţă în Franţa, pentru Saint-Etienne şi Nantes

„Dacă nu eram eu, cred că fraţii mei erau la puşcărie sau la cerşit! Tata mă vinde la televiziuni pentru cîţiva lei” (Bănel Nicoliţă, aprilie 2013)

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!