Life

Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce Corina Caciuc a născut: “Bine ai venit!”

Luca Reghecampf, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, a avut prima reacție după ce Corina Caciuc a născut. Liam a venit pe lume în această dimineață.
19.05.2022 | 13:41
Luca fiul cel mare al lui Laurentiu Reghecampf prima reactie dupa ce Corina Caciuc a nascut Bine ai venit
Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce Corina Caciuc a născut. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Luca Reghecampf a reacționat după ce Corina Caciuc, partenera lui Laurențiu Reghecampf, a născut. Fiul cel mare al antrenorului a postat un mesaj în mediul online.

Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce Corina Caciuc a născut

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf s-a bucurat foarte mult că frățiorul său, Liam, a venit pe lume. În această dimineață, antrenorul a publicat o fotografie cu Luca și Bebeto, iar la descriere a anunțat că iubita lui a născut.

ADVERTISEMENT

“Bine ai venit în familie!”, a scris Luca Reghecampf pe rețelele sociale, în dreptul imaginii postate de tatăl său de dimineață.

Luca Reghecampf
Luca Reghecampf, prima reacție după ce a născut Corina Caciuc. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Tânărul are o relație foarte bună cu tatăl său, lucru care se poate observa și din postările din mediul online. În plus, Luca i-a fost alături antrenorului la prima înfățișare a procesului de divorț cu Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Partenera lui Laurențiu Reghecampf a născut pe cale naturală în această dimineață, iar băiețelul este perfect sănătos.

“Astăzi dimineață a venit pe lume Liam, frățiorul vostru ! Va iubește tata”, a scris antrenorul de la Universitatea Craiova pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Liam, numele fiului Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf, este de origine irlandeză și indică o persoană cu un caracter puternic, ambițios și pasional, care luptă pentru visurile sale, conform dicționarului de nume.

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf după ce a devenit tată a treia oară

După ce fostul partener de viață a devenit tată pentru a treia oară, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj. Impresara l-a felicitat pe Laurențiu Reghecampf. Totodată, vedeta i-a urat acestuia să aibă putere și să facă mai mulți copii decât Cristi Borcea.

ADVERTISEMENT

“Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc sa fie sănătos, să fie bine. Și lui sa aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâția câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, sa aibă mai mulți.”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru FANATIK, la puțin timp după ce s-a născut bebelușul fostului soț.

Cei doi se află în plin proces de divorț, iar relația dintre ei nu este una prea bună. Anamaria Prodan a declarat, în urmă cu câteva luni, că între ea și Laurențiu Reghecampf nu mai există comunicare.

“Eu îmi văd de afacerile mele, el își vede de ale lui. Nu mai vorbim deloc, nu se pune problema să mai comunicăm, nu avem ce să ne spunem. Și nu, nu m-a felicitat nici de 1, nici de 8 Martie, dar nici nu era nevoie.”, a spus impresara.

ADVERTISEMENT