Life

Luca Lazarof i-a cucerit pe jurații de la Chefi la cuțite. Cu ce handicap fizic s-a născut băiatul de 13 ani

06.04.2021 | 22:09
Luca Lazarof ia cucerit pe juratii de la Chefi la cutite Cu ce handicap fizic sa nascut baiatul de 13 ani
ADVERTISEMENT

Luca Lazarof i-a cucerit pe jurații de la Chefi la cuțite. Băiatul de 13 ani s-a născut un un handicap fizic care i-a adus multe probleme. 

Puștiul a povestit că și-a descoperit dragostea pentru gătit cu câțiva ani în urmă, în timp ce-și ajuta mama la treabă. El a spus că dorește să arate că oricine poate găti, iar vârsta este mai puțin importantă.

ADVERTISEMENT

Tânărul concurent a dezvăluit că are foarte multe emoții. El le-a explicat chefilor că preferatul lui este chef Florin Dumitrescu, pentru că îi plac deserturile.

Luca Lazarof i-a cucerit pe jurații de la Chefi la cuțite. Cu ce handicap fizic s-a născut băiatul de 13 ani

„Am foarte mari emoții, mai ales la întâlnirea cu chefii,” a mărturisit puștiul. El a explicat că îi place să gătească deserturi. Din acest motiv are și un chef preferat.

ADVERTISEMENT

„Cheful meu preferat e chef Florin Dumitrescu, pentru că lui îi plac deserturile. M-am uitat la rețetele lui chef Florin Dumitrescu, multe rețete le-am gătit după videoclipurile lui, cum ar fi lava cake-ul. Și mousse-ul e tot al lui,” a dezvăluit el.

Ajuns în fața celor trei chefi, Luca le-a dezvăluit și problema care îl afectează în viața de zi cu zi: „mă supărau unii din cauza problemei mele din naștere. Am 4 degete la o mână și mama are doar 2 la o mână.”

ADVERTISEMENT

„Eu stârnesc curiozitate cu problema asta, doar că e o curiozitate spre rău, adică copiii sunt curioși să vadă dacă e adevărat și apoi să poată spune lucruri de rău. Dar eu le întorceam spatele și mergeam în continuare. Pe mine mama m-a învățat de mic că problema mea nu e o problemă gravă, că nu ar trebui să mă afecteze, că ar trebui să ignor copiii și oamenii care râd și vorbesc urât despre problema mea și că ar trebui nici să nu observ,” a spus puștiul.

Tânărul bucătar a pregătit un mousse de ciocolată, cu spumă de zmeură și migdale caramelizate. Farfuria sa a fost apreciată de cei trei chefi.

ADVERTISEMENT

Luca a mai povestit că păriții săi îl sprijină în pasiunea lui: „eu am venit cu șorțul meu, pentru că a fost un cadou de la părinți și îmi place mult și țin la el. Părinții mei mă înțeleg, mă încurajează, îmi cumpără ingrediente de fiecare dată când am nevoie.”

ADVERTISEMENT