Life

Luca Reghecampf și Asiana Peng au confirmat relația. Cum au apărut pentru prima oară împreună

Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf din primul mariaj, și Asiana Peng s-au afișat împreună, după ce FANATIK a aflat că formează un cuplu.
07.08.2021 | 15:35
Luca Reghecampf si Asiana Peng au confirmat relatia Cum au aparut pentru prima oara impreuna
Luca Reghecampf și Asiana Peng au confirmat relația. Cum au apărut pentru prima oară împreună. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tânărul în vârstă de 20 de ani și fosta concurentă de la Survivor România au confirmat că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au plecat deja în prima vacanță, de unde au postat și prima poză de cuplu.

Asiana Peng este cea care le-a arătat tuturor cu cine se iubește, după ce mama sa a scos la iveală faptul că a intrat în grațiile lui Luca Reghecampf. Cei doi sunt într-o relație de câteva luni.

ADVERTISEMENT

Luca Reghecampf și Asiana Peng nu se mai ascund. Cei doi au confirmat relația amoroasă

„Da, Asiana este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”

, a spus, mama Asianei Peng, Silvana, pentru FANATIK.

Gimnasta este în culmea fericirii de când se iubește cu fiul lui Laurențiu Reghecampf, lucru care se poate observa cu ochiul liber din imaginea postată pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Luca Reghecampf nu este nici el mai prejos, îmbrățișarea tandră demonstrând cât se poate de clar că le merge foarte bine, deși locuiesc în țări complet diferite.

Tânărul de 20 de ani stă în Germania, în timp ce Asiana Peng este stabilită în România de foarte multă vreme, ea fiind rodul iubirii dintre o româncă și un chinez.

ADVERTISEMENT

În momentul de față cuplul profită de o vacanță în Italia, în zona muntoasă a Alpilor, dar nu sunt tocmai singuri, ci însoțiți de mama lui Luca, Mariana Pfiefer.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Asiana (@asianapeng)

Cine este Asiana Peng, iubita lui Luca Reghecampf

Asiana Peng are 21 de ani și este cunoscută pentru concursul Survivor România, unde a participat sezonul trecut, dar și pentru cele peste 50 de medalii pe care le are în palmares datorită gimnasticii.

ADVERTISEMENT

Fosta Faimoasă de la Kanal D reușit să ajungă la Campionatele Europene de la Sofia din 2014 și este considerată o mare speranță a gimnasticii românești.

De asemenea, vedeta a concurat la numeroase competiții naționale și internaționale, unde a obținut numeroase titluri la bârnă și la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii.

„Sunt rezistentă, am capacitatea de a face faţă oricărei provocări. Sunt obişnuită cu cantonamentele şi cu reguli stricte, spartane”, spunea Asiana Peng înainte de reality show-ul Survivor România.

ADVERTISEMENT