Fotbal international

Lucas Hernandez a spus nu lui Real Madrid! Perez plătea clauza de eliberare

01.09.2018 | 18:10
Lucas Hernandez a spus nu lui Real Madrid Perez platea clauza de eliberare

Campionul mondial Lucas Hernandez a spus nu lui Real Madrid în ultimele ore ale perioadei de mercato din această vară. Jucătorul francez de la Atletico Madrid i-a trântit uşa în nas lui Florentino Perez, care în această vară a primit o lecţie neaşteptată, aceea de a vedea că un club de anvergura lui Real Madrid se poate şi refuza. Iar lista celor care i-au întors spatele lui Perez în ultimele două luni e destul de mare: Neymar, Harry Kane, Lewandowski, Cavani, Hazard şi Rodrigo.

Lucas Hernandez evoluează pe post de fundaş stânga la Atletico Madrid şi Real Madrid a crezut că îl poate lua cu uşurinţă pe francez, informând conducerea “plăpumarilor” de faptul că pentru a-l putea transfera pe Lucas Hernandez Perez a decis să îi plătească clauza de eliberare, în valoare de 80 de milioane euro. O decizie cel puţin ciudată, atât timp cât ai un titular de clasă pe acea parte, brazilianul Marcelo, dar care vrea să demonstreze şi faptul că acestuia i s-ar putea pregăti debarcarea de pe Santiago Bernabeu şi francezul de 21 de ani ar fi devenit titular.

Lucas Hernandez a spus nu lui Real Madrid. Fratele său e împrumutat la San Sebastian

Toate planurile lui Florentino Perez au fost însă date peste cap de răspunsul subiectului, adică al lui Lucas Hernandez, care din prima a spus răspicat nu, dorind să continue pe “Wanda Metropolitano”, pentru Atletico, spre satisfacţia antrenorului Diego Simeone, care s-a grăbit să îşi felicite elevul pentru loialitate.

Lucas Hernandez a spus nu celor de la Real Madrid. Jucătorul a ieşit campion mondial cu Franţa, respingânnd propunerea Spaniei
Lucas Hernandez a spus nu celor de la Real Madrid. Jucătorul a ieşit campion mondial cu Franţa

Nu este exclus ca refuzul lui Lucas Hernandez să fi fost serios influenţat şi de tratamentul de care a beneficiat fratele său Theo sezonul trecut pe Santiago Bernabeu. Theo Hernandez a fost cumpărat în vara lui 2017 de către Real cu suma de 26 milioane euro de la Atletico Madrid, care oricum nu miza pe el, pentru că l-a împrumutat la Alaves. La Real Theo a jucat însă doar 16 meciuri, deşi a semnat până în 2022 şi acum este împrumutat la Real Sociedad.

Lucas Hernandez, scandal monstru cu soţia

Lucas Hernandez este campion mondial cu Franţa, dar a avut mari probleme la începutul acestui an cu soţia sa, Amelia Ossa Llorente. Ambii au 21 de ani, dar Lucas pare a fi temperament coleric. La doar patru luni după ce a avut loc căsătoria lor la Las Vegas, jucătorul a ajuns în faţa instanţei, unde a primit interdicţie timp de şase luni să se mai apropie la 500 de metri de jumătatea sa pentru repetate abuzuri domestice. Hernandez ar fi putut chiar să ajungă în spatele gratiilor, însă a scăpat doar cu plata unei amenzi şi această interdicţie. Din cauza comportamentului Lucas Hernandez a fost la un pas să nu mai facă parte din lotul Franţei pentru turneul final al Campionatului Mondial din Rusia.

Lucas Hernandez tocmai îşi prelungise contractul în această vară cu Atletico Madrid până în vara lui 2022, de unde şi acea creştere considerabilă a clauzei de eliberare. Real Madrid pare a fi intrat într-un mare impas în privinţa transferurilor, o situaţie cu care spaniolii nu s-au prea întâlnit de-a lungul anilor, pentru că era  o mare onoare pentru orice jjucător să ştie că este dorit pe Santiago Bernabeu, unul dintre templele balonului rotund.