Sport

Starul lui Lyon Lucas Paqueta a dat în mintea copiilor. Brazilianul s-a costumat în ”Omul păianjen”. Reacția fiului a fost de neprețuit. Video

Lucas Paqueta ar putea oricând să renunțe la fotbal. Brazilianul a demonstrat că are reale abilități în a juca roluri Hollywood-iene. S-a costumat în ”Omul păianjen” pentru a-și face fiul fericit.
17.03.2022 | 19:31
Starul lui Lyon Lucas Paqueta a dat in mintea copiilor Brazilianul sa costumat in Omul paianjen Reactia fiului a fost de nepretuit Video
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Lucas Paqueta este starul echipei Lyon, dar și un excelent actor ocazional. Fotbalistul a jucat perfect rolul ”Omului păianjen”. A coborât de pe acoperișul casei în mijlocul unei petreceri, pentru a-și face fiul fericit.

Lucas Paqueta, super-erou la petrecerea fiului său

Mijlocașul brazilian a fost super-erou pentru câteva momente. Nu a marcat vreun gol spectaculos, nici nu a croșetat picioarele adversarilor cu un dribling. S-a costumat în spierd-man și și-a făcut o apariție spectaculoasă pe acoperișul casei.

ADVERTISEMENT

Nu doar că a îmbrăcat costumul ”Omului păianjen” dar a și studiat în amănunt mișcările și lui Peter Parker (actorul care îl întruchipează pe personajul din producțiile Hollywood-iene – n.r.).

Lucas Paqueta a dorit să-și surprindă fiul și a reușit. Benicio a trăit la intensitate maximă întâlnirea cu personajul său preferat, iar atunci când Paqueta spider-man a plonjat în curtea casei, copilul a fost atât de emoționat încât nu a mai vrut să-i dea drumul din brațe, fără să știe că este chiar tatăl lui.

ADVERTISEMENT

La fel de spectaculoasă a fost și ieșirea din scenă, fotbalistul alegând să se retragă pe același traseu pe care și-a făcut apariția, cățărându-se înapoi pe acoperiș, după care s-a făcut nevăzut.

”După două excursii la Disneyland fără să se poată întâlni. Omul Păianjen, astăzi s-a prezentat aici acasă… iar această întâlnire nu putea fi mai frumoasă. A fost cu adevărat fantastic”, a scris soția brazilianului pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duda Fournier (@dudafournier)

Fotbalistul riscă acum o penalitate din partea clubului, întrucât numărul acrobatic l-a expus unei potențiale accidentări care îl putea scoate din joc.

În vârstă de 24 de ani Lucas Paqueta impresionează în tricoul echipei Lyon, iar cotidianul L’Equipe notează că este principala țintă a celor de la PSG pentru perioada de transferuri din această vară.

ADVERTISEMENT

Brazilianul traversează o formă sportivă excelentă. A marcat 7 goluri în Ligue 1, două chiar împotriva probabil viitoarei echipe (PSG). Tot Paqueta a înscris și golul victorie lyonezilor în manșa tur cu FC Porto din optimile Europa League.

ADVERTISEMENT