Fotbal intern

Salvată de la faliment, Luceafărul Oradea se mută din oraş. Unde va juca în viitor echipa din Liga 2

Luceafărul Oradea a fost aproape de a se retrage din Liga 2 la finalul lunii august, însă formaţia bihoreană a fost salvată pe ultima sută de metri. Chiar şi în aceste condiţii, publicul din...
12.09.2017 | 13:47
Salvata de la faliment Luceafarul Oradea se muta din oras Unde va juca in viitor echipa din Liga 2
ADVERTISEMENT

Luceafărul Oradea a fost aproape de a se retrage din Liga 2 la finalul lunii august, însă formaţia bihoreană a fost salvată pe ultima sută de metri. Chiar şi în aceste condiţii, publicul din judeţul Bihor nu se va putea bucura de formaţia aflată în al doilea eşalon fotbalistic din România. Marţi se va decide soarta echipei aflată în prezent pe locul 18 în Liga 2.

Formaţia bihoreană a fost preluată de oamenii afaceristului gorjean Nicolae Sarcină, iar echipa ar urma să se mute din Oradea în Petroşani. În şedinţa din 12 septembrie 2017 a Consiliului Local Petroşani, care va începe la ora 15:00, la punctul 6 pe ordinea de zi este specificat proiectul prin care Luceafărul ar urma să se mute în oraşul din Valea Jiului. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Luceafărul Oradea va împărţi stadionul cu alte două echipe

“Proiect de hotărâre privind acordul de principiu în vederea desfăşurării activităţilor sportive (disputarea meciurilor oficiale) de către C.S. Luceafărul Oradea în incinta Complexului Sportiv Municipal Jiul Petroşani. Iniţiator: Primarul Municipiului Petroşani, Florin Tiberiu Iacob – Ridzi”, scrie pe site-ul Primăriei din Petroşani.

Omul de afaceri gorjean mai deţine şi formaţia ACS Şirineasa din Liga 3, echipă care a fost, la rândul ei, mutată în Valea Jiului din judeţul Vâlcea. Pe stadionul din Petroşani mai joacă şi echipa CSM Jiul, formaţie aflată în Liga 4. Nicolae Sarcină vrea să promoveze cu Luceafărul în Liga 1 Betano, urmând că imediat după să schimbe şi denumirea clubului.

ADVERTISEMENT