Carousel hot news

Lucescu vrea eventul: “Luptăm pentru campionat şi Cupă!”

Răzvan Lucescu nu a dezarmat după eşecul din Liga Europa. El le-a promis fanilor că Petrolul va lupta în acest sezon pentru cîştigarea campionatului şi Cupei României....
29.08.2014 | 12:52
Lucescu vrea eventul:
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu nu a dezarmat după eşecul din Liga Europa. El le-a promis fanilor că Petrolul va lupta în acest sezon pentru cîştigarea campionatului şi Cupei României.

Petroliştii se gândesc deja la realizarea eventului, mai ales că Steaua şi Astra vor fi nevoite să lupte pe trei fronturi.

“În ultimele 20 de minute, s-a riscat absolut totul, ne-am aruncat peste ei, am încercat să marcăm al doilea gol, pentru că era posibilitatea de a reveni. Am egalat, am avut ceva speranţe şi, logic, când se întâmplă atsfel de situaţii, eşti obligat să forţezi”, a declarat Lucescu jr. pentru Digi Sport. “Să te lupţi la campionat nu cred că e deloc puţin. Să te lupţi şi la Cupă…sunt competiţiile naţionale. Aici, la nivelul acesta, am dat de această echipă. Am avut foarte mare neşansă la tragerea la sorţi, cum am avut neşansă în meciul tur”, a încheiat Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri