Fotbal intern

Lucescu îi dă SPERANŢE lui Burleanu! Nu se gîndeşte la RETRAGERE DUPĂ Şahtar: „Este POSIBIL orice!”

Mircea Lucescu termină în vara lui 2016 contractul cu Şahtar Doneţk şi este dorit de conducerea FRF ca selecţionern al echipei naţionale după EURO 2016 din Franţa, cînd contractul...
23.12.2015 | 10:45
Lucescu îi dă SPERANŢE lui Burleanu! Nu se gîndeşte la RETRAGERE DUPĂ Şahtar: „Este POSIBIL orice!”
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu termină în vara lui 2016 contractul cu Şahtar Doneţk şi este dorit de conducerea FRF ca selecţionern al echipei naţionale după EURO 2016 din Franţa, cînd contractul actualului selcţioner, Anghel Iordănescu, expiră.

„Il Luce” a declarat la o televiziune de sport că, dacă nu va continua la Şahtar, este pregătit, chiar dacă a trecut de 70 de ani, pentru o nouă provocare:„Eu mă gîndesc la o nouă provocare, nu la retragere. Pentru mine, prioritar este să rămîn la Şahtar, pentru că am responsabilitate morală. Dacă se va dori să rămîn, pentru a trece mai uşor peste această perioadă grea, cu siguranţă o voi face. Dacă nu voi continua în Ucraina, orice este posibil.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a preluat-o pe Şahtar în 2004 şi a cucerit 20 de trofee, printre care Cupa UEFA şi 8 titluri de campion.

Presa din Turcia l-a „dat” pe Lucescu deja „semnat” cu Beşiktaş din vara viitoare, mai nou cu Trabzonspor (oficialii de aici au declarat că nu renunţă sub nici o formă, oricît i-ar costa, la visul de a-l aduce pe „Il Luce” antrenor!), dar tehnicianul român a negat orice înţelegere cu vreo echipă turcească.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri