Carousel hot news

Pleacă la Galata? Reacţie FABULOASĂ a lui LUCESCU

Presa turcă a explodat la finalul săptămînii trecute, după ce Mircea Lucescu a fost fotografiat pe aeroportul din Istanbul. Imediat, jurnaliştii de pe malul Bosforului au anunţat că...
Autor: Răzvan Scarlat | 30.04.2014 | 00:06
Pleacă la Galata? Reacţie FABULOASĂ a lui LUCESCU
Mircea Lucescu (antrenor Sahtior Donetk).

Presa turcă a explodat la finalul săptămînii trecute, după ce Mircea Lucescu a fost fotografiat pe aeroportul din Istanbul. Imediat, jurnaliştii de pe malul Bosforului au anunţat că tehnicianul a sosit pentru a negocia preluarea lui Galatasaray. Gruparea “Cim Bom” i-ar fi pregătit lui “Il Luce” un salariu anual de şase milioane de euro, însă nu banii ar fi factorul determinant care l-ar convinge pe antrenor să accepte oferta Galatei. Tehnicianul român ar putea pleca de la Şahtior doar din cauza tensiunilor politice existente la Doneţk, însă, în acest moment, nu ia în calcul această variantă. “Aici este linişte, nu este absolut nimic. Într-adevăr, centrul din Doneţk este ocupat, dar lumea este paşnică. Nici vorbă să mă aflu în pericol”, a spus, pentru FANATIK.RO, Mircea Lucescu.

Sandu aruncă bomba: “Galata o să-l ia pe Lucescu!”

Mircea Sandu, preşedintele de onoare al FRF, susţine, însă, că “Il Luce” va antrena, din sezonul următor, în campionatul Turciei. “O să vedeţi că Galatasaray o să-l ia pe Mircea Lucescu. Îl vrea şi o să-l ia din vară. E o mutare foarte bună pentru Lucescu. Are aproape zece ani la Doneţk şi de aia spun că îl va lua. E momentul. Nu ştiu cît mai are contract, dar el trebuie să schimbe iar echipa. Mircea are 68 de ani şi încă patru ani mai poate să ducă lejer. Trebuie să schimbe ceva ca să fie mereu motivat. Acesta e Lucescu. N-aţi văzut că totdeauna aduce jucători tineri, în fiecare an. El se motivează cu asta, să lucreze în plus şi de aia spun că am încredere că va ajunge la Galata”, a spus “Naşul” pentru digisport.ro.

mircea-sandu-recunoaste-existenta-meciurilor-trucate-la-pariuri-102348-1-660x400

Răspunsul lui “Il Luce”: “Am mîncat un peşte pe malul Bosforului”

Contactat de FANATIK.RO, Mircea Lucescu a explicat motivul pentru care la finalul săptămînii trecute s-a aflat la Istanbul. “Am profitat de faptul că nu am avut meci în campionatul Ucrainei şi, împreună cu soţia, am plecat într-o scurtă vacanţă. Aş fi venit în România, dar era greu să ajung, timpul era prea scurt. Aşa că am ales Istanbulul, însă văd că jurnaliştii mi-au şi găsit echipă. Nu este nimic adevărat. M-am dus pentru a mînca un peşte proaspăt, de la mama lui, pe malul Bosforului şi să beau un pahar de vin bun. Am vizitat mai multe muzee şi biserici, nimic mai mult. Am căutat să mă relaxez pentru cîteva zile”, a spus Lucescu.

P: Pariaza LIVE cu Unibet. Bonus de 150 ron la înregistrare! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!