A fost dorit de Mircea Lucescu, dar Becali s-a împotrivit

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
28/12/2017, 09:28
A fost dorit de Mircea Lucescu, dar Becali s-a împotrivit

Fostul căpitan al formaţiei FCSB, Mirel Rădoi, a fost la un pas de Şahtior Doneţk în 2004, atunci când antrenor la formaţia din Ucraina era Mircea Lucescu, actualul selecţioner al echipei naţionale a Turciei. Rădoi a ratat ocazia de a lucra cu Lucescu deoarece Gigi Becali, naşul fostului antrenor al vicecampioanei României, a cerut prea mulţi bani.

Mirel Rădoi a vorbit despre dorinţa lui Mircea Lucescu de a-l transfera la Şahtior Doneţk în 2004. Actualul selecţioner al echipei naţionale a Turciei era la primul an al său în Ucraina, iar Mirel Rădoi nu l-ar fi refuzat, dar pretenţiile lui Gigi Becali, patronul lui FCSB, erau prea mari.

Ce i-a transmis Rădoi lui Becali în legătură cu dorinţa lui Mircea Lucescu

”A fost ceva în 2004, nu mai ştiu, a fost o discuţie. Eram la Forban, eram în cantonament şi m-a sunat naşul (n.r. Gigi Becali). Şi i-am spus că, din partea mea, dacă e OK, sunt de acord”, a dezvăluit Mirel Rădoi, fostul căpitan al FCSB-ului, pentru Telekom Sport.

Pe parcursul carierei, Mirel Rădoi a evoluat la echipe precum FC Drobeta, FC Extensiv Craiova, FCSB, Hilal, Al Ain FC, Al Ahli şi Al Arabi. Din postura de antrenor a stat pe banca formaţiei patronate de Gigi Becali, FCSB. S-a retrat din cariera de fotbalist pe 1 iunie 2015, după aventura de la Al Arabi.

 

Închide ×