Fotbal international

Mircea Lucescu, laudativ la adresa brazilianului Ronaldo: “A fost de nivelul lui Messi şi Cristiano”

Mircea Lucescu a avut cuvinte frumoase la adresa atacantului brazilian Ronaldo şi este de părere că potenţialul sud-americanului a fost mult mai mare decât ceea ce a arătat pe teren.
27.11.2017 | 17:20
Mircea Lucescu laudativ la adresa brazilianului Ronaldo A fost de nivelul lui Messi si Cristiano
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu l-a antrenat trei luni pe atacantul brazilian la Inter Milano şi nu se fereşte să vobească despre talentul uriaş pe care l-a avut vârful care a trecut pe la cele mai importante echipe din Europa şi omul care a adus ultima Cupă Mondială pentru Brazilia în 2002.

“Marile talente sunt greu de stăpânit. Escapadele sale sunt legendare. Dacă ar fi putut să-şi controleze mai bine greutatea putea oferi chiar mai mult. A fost de nivelul lui Messi şi Cristiano Ronaldo. De fapt, a avut cate ceva din amândoi”, a explicat antrenorul veterean al naţionalei Turciei într-un interviu acordat pentru Gazetta dello Sport.

ADVERTISEMENT

Lucescu şi Ronaldo au colaborat doar trei luni pe banca celor de la Inter Milano

Antrenorul român s-a întors în Serie A la Inter Milano în 1999, după un sezon excelent pe banca lui Rapid, dar aventura lui la una dintre cele mai puternice echipe din Italia a durat doar trei luni. Românul a lucrat în această perioadă alături de Ronaldo, însă sud-americanul a avut evoluţii modeste sub comanda lui Mircea Lucescu.

VEZI AICI ONLINE TOATE FAZELE MECIULUI, ECHIPELE DE START, CLASAMENTUL IN TIMP REAL

Aventura tehnicianului care pregăteşte în prezent naţionala Turciei s-a încheiat dur la Milano. Lucescu a fost dat afară de la echipă la finalului unui meci pierdut cu 4-0 la Genova, într-o partidă cu Sampdoria. Pentru antrenorul român a urmat o nouă aventură la Rapid, în timp ce Ronaldo a evoluat 98 de partide pentru Inter şi a marcat 59 de goluri.

ADVERTISEMENT