Cele mai citite

Lucescu, apărat de un fost internaţional! ”Turcia mi s-a părut o echipă care vrea să lucreze antrenorul”

Un fost internaţional român i-a luat apărarea selecţionerului Mircea Lucescu, după prestaţia slabă a naţionalei Turciei în meciul amical cu România.
11.11.2017 | 10:39
Lucescu, apărat de un fost internaţional! ”Turcia mi s-a părut o echipă care vrea să lucreze antrenorul”

Fostul mijlocaş Mihăiţă Pleşan a declarat că i s-a părut ciudată evoluţia jucătorilor turci în amicalul disputat pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca şi a lansat o variantă surprinzătoare în această privinţă.

”În unele momente mi se părea, când mă uitam la meci, că Turcia e o echipă care vrea să lucreze antrenorul. Pur şi simplu aşa mi se părea în unele momente Turcia aseară”, a afirmat fostul internaţional Mihăiţă Pleşan pentru Telekom Sport.

Presa turcă l-a criticat pe Lucescu

Reprezentativa României a învins, joi, cu scorul de 2-0 (1-0), selecţionata Turciei, antrenată de Mircea Lucescu, într-un meci amical disputat la Cluj-Napoca. Ambele goluri au fost marcate de Gheorghe Grozav, în minutele 42 şi 69.

După acest meci, selecţionerul Mircea Lucescu a fost atacat din toate părţile de presa turcă, care a scris că bilanţul de până acum al românului este ”înfricoşător” şi că echipa naţională nu a dat speranţe pentru viitor. Fostul internaţional turc Nihat Kahveci i-a cerut demisia lui Lucescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri