Fanatik Show

Lucescu aruncă BOMBA! “Dacă m-aş duce la Steaua…”

Mircea Lucescu este cel mai mare antrenor român al momentului. După plecarea lui Victor Piţurcă, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a deplasat personal la Kiev pentru a discuta cu oficialii...
13.11.2014 | 00:01
Lucescu arunca BOMBA Daca mas duce la Steaua
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu este cel mai mare antrenor român al momentului. După plecarea lui Victor Piţurcă, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a deplasat personal la Kiev pentru a discuta cu oficialii lui Şahtar Doneţk posibilitatea ca “IL Luce” să se ocupe în paralel atît de echipa de club, cît şi de echipa naţională. Oficialii formaţiei ucrainene nu au fost de acord, din păcate, cu varianta, astfel că Anghel Iordănescu a fost numit selecţioner al “tricolorilor”. Contractul lui Lucescu cu “minerii” expiră, însă, la finalul sezonului, iar microbiştii trag nădejde că reputatul tehnician îşi va încheia cariera în fotbalul românesc.

CUM L-A CONVINS AHMETOV PE LUCESCU SĂ RĂMÎNĂ LA ŞAHTAR

“Dacă m-aş duce la Steaua ce s-ar întîmpla?”

Invitat în studioul FANATIK SHOW, Lucescu a comentat cu zîmbetul pe buze posibilitatea unui come-back pe plaiurile mioritice, afirmînd că nu ar avea rival în Liga 1 şi că i-ar lipsi motivaţia. “Dacă aş fi cu 20 de ani mai tînăr m-ar interesa să mă implic într-un proiect, să o iau de la zero. Să revin în fotbalul românesc? Păi trebuie să găsesc pe cineva cu care să mă lupt! Cu Steaua? Păi dacă m-aş duce acolo? Ce s-ar întîmpla atunci?”, a spus “Il Luce” la FANATIK SHOW. Tehnicianul nu a antrenat niciodată Steaua în carieră, el pregătind alte două forţe din campionatul românesc, Rapid şi Dinamo.

ADVERTISEMENT

VEZI CE ANTRENOR VREA LUCESCU LA DINAMO

AFLĂ CÎND S-A ÎNDEPĂRTAT LUCESCU DE DINAMO

“M-au ofertat de multe ori!”

Mircea Lucescu nu a ascuns niciodată că a fost un mare admirator al CCA-ului, actuala Steaua, în copilărie. Destinul a făcut ca “Il Luce” să facă istorie la Dinamo, atît ca jucător, cît şi ca antrenor, tocmai rivala de moarte a Stelei. A avut, totuşi, posibilitatea să fie pe banca tehnică a roş-albaştrilor la începutul anilor ’80. “În perioada respectivă am fost chemat de foarte multe ori să vin să preiau Steaua. Dar nu am vrut! Îmi doream să rămîn la Corvinul Hunedoara şi să văd dacă pot construi o echipă”, a spus Lucescu la FANATIK SHOW. În 1977, “Il Luce” a plecat de la Dinamo şi s-a dus la Corvinul Hunedoara, unde în ultima parte a activat şi ca antrenor. În 1981 a fost numit selecţioner al echipei naţionale, deşi avea 36 de ani.

LUCESCU I-A SALVAT CARIERA LUI HAGI! CUM A FOST POSIBIL

29 de trofee a cîştigat Mircea Lucescu de-a lungul carierei de antrenor. 20 dintre acestea au fost cucerite cu Şahtar

ADVERTISEMENT

68 de ani are Mircea Lucescu, din care 35 de ani numai de antrenorat

Loading the player…

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!