Fotbal intern

Anunţ de ultimă oră: “A spus DA! Lucescu e noul antrenor!”

UPDATE 14:10 / Portalul vesti.ru (detalii aici) precizează că negocierile dintre Lucescu şi Rinat Ahmetov s-au terminat cu un răspuns pozitiv pentru microbiştii români. "Lucescu o să...
22.10.2014 | 14:10
Anunt de ultima ora A spus DA Lucescu e noul antrenor
ADVERTISEMENT

UPDATE 14:10 / Portalul vesti.ru ( detalii aici) precizează că negocierile dintre Lucescu şi Rinat Ahmetov s-au terminat cu un răspuns pozitiv pentru microbiştii români. “Lucescu o să pregătească atît naţionala României, cît şi pe Şahtar pînă la finalul sezonului, după care va renunţa definitiv la a mai antrena în Ucraina!”, specifică ziariştii ruşi. Acelaşi portal anunţă că Il Luce va fi prezentat ca selecţioner al României pînă duminică.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ADVERTISEMENT

LUCESCU. Numele lui Mircea Lucescu a apărut pe ultima sută de metri ca variantă sigură pentru banca României. Lucescu ar urma să antreneze Şahtar, dar şi echipa naţională, susţin voci din fotbal. FANATIK.RO a aflat că Lucescu senior urmează să ofere astăzi răspunsul definitiv. Decizia lui vine într-un moment în care are toată Ucraina la picioare, după o victorie mare în Ligă, în deplasare, scor 7-0, cu Bate Borisov.  De altfel, după meci, el a evitat galant subiectul: “Cine v-a spus asta? Eu nu ştiu de lucrul ăsta. Acum este seara Sahtarului!” 

Cînd au început negocierile 

Primele informaţii despre negocierile dintre cele două părţi au apărut în apropierea meciului cu Finlanda. Surse FRF au dezvăluit că Mircea Lucescu a fost contact de Răzvan Burleanu, iar răspunsul tehnicianului de 69 de ani a fost unul surprinzător. “I-a transmis că nu poate să spună <Nu!> cînd vine vorba de naţională, mai ales că s-a schimbat şi conducerea Federaţiei Române de Fotbal”, precizau, pentru FANATIK.RO, apropiaţii lui Burleanu. Chiar dacă a lăsat impresia că vrea la naţională, Lucescu i-a spus apoi lui Burleanu că situaţia de la Şahtar nu îi este indiferentă, semn că nu poate lăsa clubul la greu!

ADVERTISEMENT

Între timp, informaţia a răzbit în presă, iar negocierile cu Lucescu au continuat şi au căpătat altă turnură. Aceleaşi surse precizează pentru FANATIK.RO că şansele ca Lucescu să preia naţionala, deşi au mai crescut între timp, au rămas totuşi mici. “Sînt prea mulţi factori la mijloc. Nu se poate hazarda nimeni să spună că Lucescu o să vină sau nu, cheia este la el. De fapt, jumătate de cheie o deţine Lucescu, cealaltă Rinat Ahmetov. Văd că toţi sîntem încîntaţi, însă trebuie să fim sceptici”, punctează, sub protecţia anonimatului, oficialii FRF.

Lucescu1

Miercuri, răspunsul decisiv! Dacă e <Da!>, Burleanu e <Pa! >. La Kiev!

LUCESCU. FANATIK.RO a aflat că miercuri cele două părţi vor ajunge sau nu la un acord. “Probabil că Lucescu, la cum îl ştim, a stat şi s-a gîndit continuu în ultimele seri. E meticulos, calculează toate variabilele”, au precizat oficiali ai FRF. În cazul în care Mircea Lucescu o să ofere un răspuns pozitiv, preşedintele FRF va lua un charter către Kiev, unde va purta negocieri în privinţa termenilor în care Mircea Lucescu va antrena Şahtar, dar şi prima reprezentativă a României. “Dacă este un răspuns pozitiv, Burleanu va fi, joi, la Kiev. Vor fi multe detalii de pus la punct. Lucescu nu vrea să îl lase pe Rinat la greu, mai ales că are timp să pregătească cum trebuie atît naţionala, cît şi formaţia ucraineană. Ca o concluzie, sînt mulţi factori la mijloc pînă vom ajunge la momentul în care să îl prezentăm pe Mircea Lucescu la prima reprezentativă”, este încheierea apropiaţilor lui Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

4 ani a antrenat Mircea Lucescu naţională, între 1981-1985

10 echipe de club a pregătit Lucescu senior de-a lungul carierei.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!