Lucescu deplînge soarta Rapidului: “Incredibil, vai de capul meu!”

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
29/07/2016, 10:47
Lucescu deplînge soarta Rapidului: “Incredibil, vai de capul meu!” GALERIE FOTO

Problemele giuleştenilor reuşesc să stîrnească multe reacţii de milă din partea reprezentanţi din fotbalul românesc. Printre aceştia se numără şi Mircea Lucescu, antrenor al ruşilor de la Zenit, care a declarat că regretă faptul că reprezentanţii Comisiei de Disciplină a FRF au decis că Rapid nu poate juca în Liga 1, din cauza stării de faliment.

“Incredibil! Vai de capul lor ce se va întîmpla, nu îmi vine să cred! Oamenii nu se gîndesc la consecinţe, ce se va întămpla cu stadionul? Urmează Euro 2020… Autorităţile trebuiau să se implice pentru salvarea echipei. E istoria unei naţiuni acolo. Eu nu văd în Europa echipele mari să păţească aşa ceva. Sînt formaţii care trec prin perioade grele, dar sînt ajutate, nu sînt lăsate să moară. La noi dispar o mulţime de formaţii cu istorie”, a spus Lucescu.

“Uitaţi-vă la Dinamo cum s-au salvat, cu salarii mici, au reuşit să redreseze situaţia, cu toate că Anghelache a fost hulit pentru ce a făcut acolo cît a condus clubul, a făcut bine!”

Giuleştenii au intrat în faliment după ce datoriile clubului au crescut, într-un an şi jumătate. În ultimul an, societatea nu a mai plătit niciun ban la ANAF, datoriile către bugetul de stat, rezultate din neplata impozitelor pe salarii şi a altor taxe, ajungînd la peste 10 milioane de lei.

Ştirea MOMENTULUI

Dan Nistor la FCSB? Gigi Becali, super ofertă pentru Dinamo. Prima reacţie a jucătorului

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×