Lucescu explică de ce nu a reuşit la Zenit! ”Toţi s-au întors împotriva mea”

Silviu Ghering    Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
09/02/2018, 19:36
Lucescu explică de ce nu a reuşit la Zenit! ”Toţi s-au întors împotriva mea”

Tehnicianul român, care acum pregăteşte naţionala Turciei şi va fi adversarul Rusiei în Nations League, a explicat de ce a eşuat la formaţia rusă şi consideră că dacă ar fi fost lăsat ar fi reuşit performanţe mai bune cu Zenit.

”Nu ştiu de ce se întamplă asta, dar cuvintele mele sunt adesea interpretate greşit în presă. Poate pentru că în Europa de Est jurnaliştii respectă doar antrenorii veniţi din Occident. Nu ştiu de ce toţi s-au întors împotriva mea”, a spus Lucescu pentru matchtv.ru.

Lucescu nu regretă experienţa din Rusia

”Poate pentru că mi s-au atribuit cuvintele: . Dar nu este adevărat. Am folosit această expresie împotriva unui singur jurnalist care mă provoca în mod constant”, a declarat Mircea Lucescu.

Tehnicianul român nu regretă experienţa din Rusia: ”Am avut rezultate bune într-o situaţie extrem de dificilă. Sunt mulţumit de munca mea. Sunt sigur ca în al doilea sezon am fi reuşit să avem o evoluţie mai bună”.

Rusia şi Turcia vor fi adversare în Grupa 2 din Seria B a Nations League. Din grupă mai face parte şi reprezentativa Suediei.

Ştirea MOMENTULUI

UEFA a deschis anchetă după meciul FCSB – Hajduk Split. Ce acuzaţii aduce forul european şi ce riscă FCSB

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×