Lucescu explică de ce nu a reuşit la Zenit! ”Toţi s-au întors împotriva mea”

Silviu Ghering    Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
09/02/2018, 19:36
Lucescu explică de ce nu a reuşit la Zenit! ”Toţi s-au întors împotriva mea”

EL ESTE JUCATORUL MINUNE, PARIUL DE
300.000.000 EURO AL LUI GIGI BECALI

Destainuirile pustiului minune, fiul unui fost mare fotbalist al Stelei, numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Tehnicianul român, care acum pregăteşte naţionala Turciei şi va fi adversarul Rusiei în Nations League, a explicat de ce a eşuat la formaţia rusă şi consideră că dacă ar fi fost lăsat ar fi reuşit performanţe mai bune cu Zenit.

”Nu ştiu de ce se întamplă asta, dar cuvintele mele sunt adesea interpretate greşit în presă. Poate pentru că în Europa de Est jurnaliştii respectă doar antrenorii veniţi din Occident. Nu ştiu de ce toţi s-au întors împotriva mea”, a spus Lucescu pentru matchtv.ru.

Lucescu nu regretă experienţa din Rusia

”Poate pentru că mi s-au atribuit cuvintele: . Dar nu este adevărat. Am folosit această expresie împotriva unui singur jurnalist care mă provoca în mod constant”, a declarat Mircea Lucescu.

Tehnicianul român nu regretă experienţa din Rusia: ”Am avut rezultate bune într-o situaţie extrem de dificilă. Sunt mulţumit de munca mea. Sunt sigur ca în al doilea sezon am fi reuşit să avem o evoluţie mai bună”.

Rusia şi Turcia vor fi adversare în Grupa 2 din Seria B a Nations League. Din grupă mai face parte şi reprezentativa Suediei.

Închide ×